Hamilton elvinné a bahreini nagydíjra lánynak öltözött unokaöccsét?

2021. augusztus 03. 12:05

Különösen gyomorforgató ez a kamu jogvédés Hamiltontól, aki pár éve ország-világ előtt szégyenítette meg az unokaöccsét.

2021. augusztus 03. 12:05
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Facebook

„Hamilton elvinné a bahreini nagydíjra lánynak öltözött unokaöccsét?

Itt van ez a legújabb balhé, ami újfent fényesen bizonyítja, hogy NiNcS hÁlÓzAt. Hamilton, majd Vettel is az igazság harcosaként közli, hogy kiállnak az elembétékú-emberek mellett.

Nagyszerű! Hamilton Bahreinben is ilyen Insta-posztot rakott ki? Vettel Bahreinben is szivárványos csukában lépett ki a repülőtérről?

Ja, hogy csak Európa számít? Van ennél képmutatóbb üzenet a sajátjaik felé? Amíg a szponzoraink és a hálózat felkér minket, hogy veszélytelen helyeken ostoba üzeneteket tegyünk, addig mellettetek állunk, de ahol valódi a veszély, ott kussolunk.

Sőt, Katar is jól mutat a szivárványos karszalag mellett.

Slusszpoénként különösen gyomorforgató ezt a kamu jogvédést Hamiltontól látni, aki pár éve ország-világ előtt szégyenítette meg az unokaöccsét pár százezer trollkodó lájk miatt.”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jánosbácsi
2021. augusztus 03. 14:53
Ugyan hány fideszes ratyi lehet, akik azt állítják magukról, hogy férfiak és pofátlanul megszavazták a melegeket hátrányosan megkülönböztető törvényt és azok a ratyik akik visszaküldik a konzultációs ívet.
rókabácsi
2021. augusztus 03. 14:35
csak nehogy bahrenjreg rúgnak valagba!
kovácslajos1930
2021. augusztus 03. 13:13
Gondolom ez a két világbajnok jobban hisz a nyugati politikusoknak, mint a saját állampolgárait is félreveztő Orbán által vezérelt országot kifosztó tolvajoknak, meg a tényeknek. Aki a gyermekek nemváltoztatásáról tart népszavazást az minimum idióta, mivel ez tíz évente egy embert ha érinthet, mi ez ha nem néphülyítés. Szavazzatok orbántermékek
mucsay
2021. augusztus 03. 13:00
nincs egy riporter aki megkérdezné vetteltől miért nincs tetőtől talpig szivárványban? és hogy mi baja van a magyar törvénnyel, ill. honnan szerzi az információit?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik