Dobrev: Fejezzék be Orbán Viktor családtagjainak és oligarcháinak finanszírozását

2021. július 7. 13:41
A DK-s képviselő szerint Magyarországot visszahozzák ide, ahol a helye van, Európába, a barátai és a szövetségesei közé.

Dobrev Klára azzal kezdte a felszólalását az Európai Parlament szerdai ülésén, hogy „Tudják, ebben a teremben nincs egyetlen egy olyan ember sem, aki Magyarország ellen szólalna fel. Bármit is hazudozik össze erről Orbán Viktor, nincs itt senki, aki a magyar emberek ellen összeesküvést szervezne Brüsszelben”. A DK-s EP-képviselő és egyben az európai parlament egyik alelnöke azt mondta, „ezt a csodálatos országot ejtette túszul egy velejéig korrupt politikus.

Cinikusan, rasszista és homofób politikával”.

A DK politikusa úgy fogalmazott, „önöknek, tisztelt Bizottság és Tanács, egyetlen egy dolga van: hagyják abba és fejezzék be Orbán Viktor családtagjainak és oligarcháinak finainszírozását”.

Majd azt mondta, „akkor mi is tudjuk a dolgunkat: be fogjuk bizonyítani, hogy Magyarország nem egyenlő Orbán Viktorral és Magyarországot visszahozzuk ide, ahol a helye van, Európába, a barátai és a szövetségesei közé. Én erre vállalkoztam” – jelentette ki Dobrev Klára.

Összesen 17 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Aranyos amikor a gyilkos nagypapa unokája aki egyben oligarcha oligarcház.
Magyarországot nem kell Európába vinni, mert több, mint ezer éve ott van. Az olyan senkiháziakat viszont amilyen Ön és a férje, máshova kellene vinni.
Igen! Akinek Magyarország kurva ország az szegye a sátorfáját és költözzön más országba.
Az EU bürokratái pedig jobban tennék, ha csendben lennének, mert amikor 2006 évben a választások előtt nem hozták nyilvánosságra, hogy a Gyurcsány-kormány által benyújtott adatok hamisak befolyásolták a választás kimenetelét. Most ismét ezt teszik, amikor kitalált történetekkel próbálkoznak, hogy a jövő évi választásnál a Dobrev-Gyurcsány alakulat kerüljön hatalomra.

Ez is beletartozik az uniós értékekbe?

Meg az államosított vagyontárgyakat is adják vissza a kommunisták a kamatokkal együtt.

A matematikában sejtésnek nevezzük az olyan állítást, ami a matematikai logika eszközeivel formálisan nem bizonyított, mégis erősen valószínű. Sejtés egzakt bizonyítása esetén tétellé lép elő.

Dobrev ezt sejteti: „ezt a csodálatos országot ejtette túszul egy velejéig korrupt politikus" de nem bizonyítja, mert nem tudja bizonyítani.
Korrupció szerte a világon létező valami, de attól még nem kell mindent egybe mosni, nem kell úgy gondolni, hogy mindegy, mi mennyi. A korrupció mértékével kapcsolatban nem mende-mondákból, hanem bizonyított esetekből kell kiindulni.
MTIORIGO írta
2020.12.20. 13:39
A korrupció pedig Magyarországon semmivel sem elterjedtebb, mint Ausztriában, Franciaországban vagy Németországban.
Nagy általánosságban/rágalmakat fröcsögve lehet beszélni a korrupcióról de az egyáltalán nem mindegy, hogy mi mennyi!
Tíz százalék alá csökkent Magyarországon az áfarés, vagyis száz beszedhető forgalmi adóforintból az adóhivatal több mint 90-et be is szed.
https:ec.europa.eu commission presscorner detail
2019. aug. 7.
Ebből kiderül, hogy az áfarés Magyarországon 2017-ben 13,9% volt.
A jelentés a trendvonalak alapján 2018-ra 9%-ot prognosztizál. Ez ugyanakkora, mint Németország esetében.


Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés