Kéri László a pedofilellenes törvényről: Orbánék azt gondolják, hogy ennyire buta a magyar nép

2021. július 4. 15:38
A politológus a Klubrádió műsorában arról beszélt, hogy úgy véli: a kormánypártban megrémültek a nemzetközi felháborodáson.

Kéri László a Klub Rádió Megbeszéljük... c. műsorának volt a volt a vendége. A politológus többek között a Fudan Egyetem budapesti kampuszáról, illetve a pedofilellenes gyermekvédelmi törvényről beszélt.

 A „Fudan-üggyel” kapcsolatban Kéri elmondta, hogy az véleménye szerint a Fidesz-szavazók többségének sem tetszik. Szerinte a kormánypárt többek között ezért született meg a „pedofiltörvényt”. Emellett azzal érvelt, hogy a homofób indulatok felszításával próbál a Fidesz szavazókat szerezni.

Kéri beszélt az említett jogszabályra érkező reakciókról is. Mint mondta, annak „nemzetközi hatása rohadt nagy lett”, amivel véleménye szerint nem számoltak a Fideszben. Elmondta azt is, hogy szerinte ugyan valószínűleg „megrémültek” a nemzetközi közösség felháborodásán, de ezen belföldön tudnak majd „hasznot húzni”. Ezt azzal igyekszik bizonyítani, hogy felhozza: előadhatták, hogy „a magyar kurucos mentalitás egy szál karddal is szembeszáll a nyugati homoszexuális falanxszal”. Szerinte pontosan ezért is került bele kérdés a pedofiltörvényről az új nemzeti konzultációba is.

A politológus zárásképpen elmondta, hogy úgy látja: Orbán és a mögötte lévő „kampány-nagyüzem”

azt gondolja, „hogy ennyire buta a magyar nép, és a saját 2,5 milliós tábor is ennyire ostoba, hogy elhiszi, hogy »b*zik, zsidók, Soros, liberálisok, Brüsszel, Európa, mind a tősgyökeres, magyar nemzeti jelleg megrontására szerveződő világösszeesküvés«.

Kép forrása: YouTube

Összesen 212 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Kéri Lászlóék nem tudják elfogadni, hogy a magyar nép nem olyan buta, mint" ők.

2018. április 8. 23:000 körül
Kéri László Kálmán Olgának a HírTV stúdiójában:

"Nem értem... nem értem..."

Nem! Orbánék jól ismerik a demokratikus szavazóikat, s azt a poltikát folytatják, amivel a demokratikus többség megbízta őket!

Az utolsó tiszta pillanatában azért elárulta Kéri, hogy tudja miről beszél:
"Van kétmillió ember Magyarországon, aki a rendszerváltás nyertese. Egy részük az MDF, mások a Horn, Medgyessy vagy a Gyurcsány korszak alatt szedtek össze kisebb-nagyobb vagyont." (Népszava, 2018. április 10.)

"Mi" a kommunista iskolák rabhallgatóinak egyik nevelőjét szidjuk, aki alól kiszabadultak a tanítványok.

Ne erőltesd Lacikám, ilyen buták vagyunk. Észre sem vesszük, hogy belecsempészted a felsorolásba a zsidókat. Antiszemitizmus nélkül mégsem az igazi a Fidesz-csepülés. Nem érdekes, hogy az EU-ból Orbánék állnak ki leginkább Izrael mellett, mert mi azt nem értjük, hogy merő antiszemitizmusból teszik.

Na ilyen a többi hülyeséged is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés