Már müncheni politikusok is kérik: legyen szivárványszínű a stadion a német-magyar meccs alatt

2021. június 19. 22:15
A civilek petíciója után a müncheni városi tanács tagjai is azt kérik, hogy az Allianz Arena színeivel üzenjenek Magyarországra.

Amint arról korábban beszámoltunk, petíció indult, hogy szivárványszínű legyen a müncheni stadion a német-magyar meccsen. 

A müncheni városi tanács mind a hat frakciója – a civilekkel egyetértve – arra kérte a város polgármesterét, hogy szivárványszínben „tündököljön” az Allianz Aréna a csoportmeccs ideje alatt. 

A politikusok úgy fogalmaztak

„München támogatja a sokszínűséget, a toleranciát és az egyenlőséget a sportban, valamint a társadalomban”

A tanács hozzátette, hogy a magyar LMBT+-közösségnek szeretne jól látható üzenetet küldeni, miután „a magyar parlament őket sújtó törvényt fogadott el.”

Nyitókép: Tobias Hase / dpa / AFP

Összesen 184 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Üzenjenek? Mit, b+?

"Sokszínűség és tolerancia": ezekkel az agyonkoptatott, de kritikusan nem megvizsgált szlogenekkel próbálják hülyíteni a libsik a népet...A sokszínűség soha sem lehet öncél, s a tolerancia sem szolgálhat az igazság elfedésére.

Engem ez arra emlékeztet, amikor tömegek követelték Rajkék megbüntetését. Egyébként 60 éve még azért nyöszörögtek, hogy a buziság ne legyen betegség, ma pedig ez a maroknyi kisebbség világpolitikai zsarolás eszköze lett.

Nincs itt semmi látnivaló, Németország már elérte, lassan meghaladja Észak-Korea demokrácia szintjét. Németországban élnek még németek, s beszélhetnek németül? Franz Jozef Strauss forog a sírjában elkorcsosult népe láttán.

Figyelni kell az EU-nak nevezett mesterséges birodalom recsegő eresztékeire, morális hanyatlására, a centripetális erőkre, s fel kell készülni az időbeni kilépésre, Közép-Kelet-Dél-Európában egy új entitás felépítésére.

Ideje lenne már, ha szakértők csokorba kötnék azt, amit az egyes emberek appercipiálnak az Európa szétverését célzó globális projektekről, benne a klasszikus erkölcsi értékek tudatos, szervezett leépítéséről. Bemutatva az egyes országokban ezen erők helyi kiszolgálóit, a balliberális terroristákat, felforgatókat, árulókat, ügynököket.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés