Jakab: Hadházy megmutatta a borsodi időközin, mennyire lehet rá számítani

2021. június 11. 11:39
Reagált Hadházy Ákos megnyilvánulására a Jobbik elnöke.

Kisebb csörte alakult ki az ellenzékben a Jobbik és Hadházy Ákos között, miután kiderült: a párt Hadházy ellenfelét, az MSZP-s Tóth Csabát támogatja a baloldali előválasztáson. A bejelentésre mind Fekete-Győr, mind Hadházy reagált, előbbi szerint a Jobbik „egy olyan embert támogat, „aki egy kiszivárgott hangfelvétel alapján még a fizikai erőszakkal való fenyegetéstől sem riad vissza, ha a saját politikai érdekeiről van szó”, Hadházy pedig többek között szóvá tette, hogy Jakab Péter nem vállalta arccal Tóth Csaba támogatását. 

A Telex kérdésére Jakab most válaszolt Hadházy kritikáira. Azt írta, pártja azért támogatja Tóth Csabát, mert ő már többször bizonyította, hogy képes legyőzni a Fideszt, „míg Hadházy Ákos ezzel nemcsak, hogy adós maradt, de a Borsodi időközi országgyűlési választáson, ahol a kétharmad lebontása volt a tét, megmutatta, hogy a csatamezőn mennyire lehet rá számítani valójában”.

A 22-es választásnak jóval nagyobb a tétje annál, minthogy olyat támogassunk, aki a csatatéren, amikor ott kellett volna lenni a fronton, inkább az ellenzéket támadta a Fidesz helyett”

– fogalmazott a Jobbik elnöke. 

Jakab Péter kitért arra is, hogy miért nem szerepelt a képen Tóth Csabával – hiszen korábban Jakab mindig szerepelt a fotókon a Jobbik által támogatott, más párthoz tartozó jelölt mellett –, mint mondta, „sajnos voltak már rossz tapasztalataink azzal kapcsolatban, hogy ha bizonyos pártnak nem tetsző döntést hozunk, akkor ellepik a trolljaik a Facebook-oldalamat gyűlölködő kommentekkel”.

Röviden megjegyzem

A 2020-as borsodi időközi választáson az ellenzék a jobbikos Bíró Lászlót támogatták. Bíró végül veszített, a választás után pedig Hadházy korrupcióval vádolta meg a politikust. Az esetről itt számoltunk be részletesebben.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd 

Összesen 34 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A vegen csak a legelvetemultebbek maradnak, Gyurcsanyek, Jakab itthon, Cseh Atka, Donath Brusszelben.
Ja, a Ceausescu Klarat Brusszelben is jatszatjak, hogy majd kerhessenek tole ezt-azt a nyugati nagyurak a magyarok javaibol.

Az az alacsonyhomloku, aki hajlando oket szolgalni, még a Spinoza-hazba, Bito-szalonba is bebocsatast nyer. Ami, ugye, nem kis dolog, hanem mar egeszen nagy.
Lasd Vonat, Jakabot es a többi emberket. Homlokuk is nott nekik nagyra, ha kellett.

Szinleg hoztak letre Gyurcsanyek ellen a partjukat a Jobbikek.
Igazabol annak idejen a Fideszt akartak osszemosni a Jobbikkal, ma pedig, hogy osszealltak, a Fideszt akarjak az uj Jobbiknak beallitani.
Ma mar jol latszik, hogy elejetol a vegeig a Fidesz elleni fegyver volt es maradt a Jobbik.
De sulhet el meg visszafele is a csodafegyver!

Szerintem az ún. Jobbik mutatta be.

Egy virtigli antiszemita szélhámost bírt kiizzadni magából. (Akit aztán ténylegesen a DK-LMP-Momentum-MSZP-P jelölt... mert ez a nagyeszű Jakab még a szavazólapra sem tudta felíratni a pártját. :)))) ).

Amúgy javítsatok ki, de Hadházy már Bíró bukása UTÁN kezdte el csak a csalásait feszegetni... szóval nem tudom, miről pampog Jakab.

Mindenesetre minden ütés jó helyre megy

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés