Nagyinterjút adott Mészáros Lőrinc az Indexnek

2021. június 10. 21:14
A pénteken megjelenő interjúban volt feleségéről, új házasságáról és vagyonának gyarapodásáról is beszél Mészáros Lőrinc.

Mészáros Lőrinc került A 100 leggazdagabb magyar listájának élére, 445 milliárdos vagyonával. A péntek reggel az Indexen megjelenő exkluzív interjúban a beharangozó szerint szó lesz arról, milyen szerepet szán gyermekeinek cége irányításában, akikre úgy utalt, mint sikerének zálogaira. 

Az Index állítása szerint Mészáros Lőrinc magánéletébe is betekintést nyerhetünk, miután ő és felesége tavaly szeptemberben jelentették be, hogy 36 év házasság után elválnak és az üzletember szerint „békében, korrekt módon oldották meg a különválást”.

Mindig hálás leszek ezért a három és fél évtizedért” – mondta.

Várkonyi Andrea műsorvezetővel szövődő románca hatalmas figyelmet váltott ki a búlvársajtóban, mint kiderült hamarosan esküvő is lesz.

Az elmúlt időszakban akaratunkon kívül kissé nagy a sajtóérdeklődés irányunkba, de Andival nagyon boldogok vagyunk”

– mondta az Indexnek Mészáros Lőrinc. 

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Összesen 116 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Gyurcsány Ferenc meg kb. szó szerint egy földönfutó volt a rendszerváltás előtt, aztán milliárdos pár évvel később.

Az épületgépészek egyetemi végzettség NÉLKÜL is NAGYON okosak tudnak lenni, a szakmájukban, és az üzletben is. VAN ilyen fajta tehetség is, villámgyors felismerése a problémának és gyors, értelmes megoldása, megfelelő emberek kiválasztása, mikor már megy a szekér, stb.. Természetesen van szerencse faktor is, de azzal is csak az okos, értelmes, céltudatos, gyors gondolkodású tud élni.

Nem igazán értem a Mészároson rágódókat, több kéne ebből az értelmes, jó gazda, építő ember fajtából.

A közvetlen környezetemben is van, kisebb léptékben ugyan, de nagyon hasonló életpálya. Elsősorban szakmailag kell nagyon okosnak lenn, mert ez az induló hajtó erő. Tudni kell, h. az ember mit akar -előbbre jutni- felelősséggel, egyre nagyobb munkák vállalásával, amihez egyre több ember foglalkoztatása szükséges. Innen nemcsak a szakmában kell okosnak lenni. Tudni kell, h. az ember mit akar, nem is annyira bírvágytól, hanem becsvágytól hajtva előre jutni, és a munkának a legjobbnak kell lenni, ami elvárható. Akiről írok, semmiféle politikai kapcsolattal NEM rendelkezik. Van ilyen is.

Nagyon igazságtalanul osztják az élethez a tehetséget, aminek sok ága van, jellem, okosság, törekvés, szorgalom. Kár irigynek lenni, törekedni kell az embernek a saját lehetőségei között a jobbra.

Lerabolják, az b+...

Most hagyjuk is a bruttó bérek mennyit növekedtek 2010 óta... hagyjuk is, hogy 15% az szja, hogy folyamatosan drasztikusan csökkennek a járulékok is... hogy olyan családi adókedvezmény van, hogy lényegében egy háromgyerekes csalad szinte a teljes bruttó jövedelemhez hozzájut... hogy a 25 éven aluliak konkrétan nem fizetnek jövedelemadót...

... de csak nézzük a legutóbbi bejelentést: van rá esély, hogy a gyerekesek visszakapják egy TELJES EGÉSZ ÉVI SZJA-JUKAT...

Miről beszélünk? LERABLÁS?!?
Takarodj vissza a ballib legutóbbi kormányzásába a nettó 100 ezer forinthoz, idióta... ja, amikor az a Gyurcsány Ferenc volt a miniszterelnök (a mai legerősebb ellenzéki párt elnöke, a moslékellenzék vitathatatlan de facto vezére), aki a 90-es években gyorsabban lett milliárdos, mint Mészáros Lőrinc...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés