Dobrev Klára hónapokkal az oltási program kezdete után is képes feltenni a kérdést

2021. május 11. 22:22

Dömötör Csaba
Facebook
Aki járvány idején vakcinák ellen kampányol, az sok minden másra is képes.

„Nincs vége. Dobrev Klára hónapokkal az oltási program kezdete után is képes feltenni a kérdést: honnan is tudhatná bárki, hogy a kínai vakcina ment-e életet?

Mondjuk onnan lehet tudni, hogy

1. A magyar szakemberek részletesen megvizsgálták és ezek alapján engedélyezték - más országok hatóságaihoz hasonlóan.

2. A nyilvános - oltás utáni fertőzésekre vonatkozó - adatok is alátámasztják a hatásosságát. Csakúgy, mint minden más idehaza használt vakcináét.

3. Abból is levonhatna következtetést, hogy az oltási program előrehaladtával az új megbetegedések száma 500 alá csökkent, gyakorlatilag a szeptember közepi szintre.

4. Dobrev Klára akár azt is figyelembe vehetné, hogy az Egészségügyi Világszervezet is megadta az engedélyt a Sinopharm vakcinára, amely szerintük hatásos és biztonságos.

5. Nem mellékes körülmény, hogy a WHO ma kiadott részletes állásfoglalásában egyértelművé tette, hogy az említett oltóanyag az időseket is védi.

Szóval csak az nem tudja, hogy mentenek-e életet ezek a vakcinák, aki nem is akarja tudni. Sok lehetőségük lett volna lejjebb tekerni, vagy ejteni a vakcinák elleni kampányt, de nem tették.

Aki járvány idején vakcinák ellen kampányol, az sok minden másra is képes. Járvány alatt és azon túl is.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 49 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mérnök vagy, mi? Egy déká vallású szektatag, hogy pontosak legyünk, aki szerint ki kell várni, hogy biztonságos legyen a vakcina és csak azután engedélyezni, hogy végigment a normál engedélyeztetési eljáráson.
Egy újabb agyhalott, aki az ajándékba kapott baltát a kalapja mellé tűzi, mert azt mondták neki, hogy a tűt , amit ajándékba kapott a kalapjába kell szúrni. Le is vonta a tanulságot, hogy az ajándéknak a kalapba szúrva kell lennie.
Lehet, te agyhalott, hogy valaha értél valamit, de mindenkinek van vallása. Csak nem mindenkinek van meg a képessége arra, hogy felismerje, hogy ő vallásos. Te is ilyen vagy, a dékában hiszel és elég ostoba vagy hozzá, hogy ne ismerd fel a saját vallásosságod.

Te, agyhalott, azt hiszed, hogy mindenki vallásos tisztelettel tekint a pártra, mert ti balliberálisok, összekeveritek a vallást az érdekérvényesítéssel. Nem veszitek észre, hogy minden ember vallásos, csak vannak, akik nem ismerik fel, hogy egy elég szánalmas vallást hoztak össze maguknak. A legvallásosabb idióták lesznek dékások. Erős hittel hisznek, egy rakás szarban. Feri és Klára prófétában...

Aki kollaborál a KKP-val a III. világháborúban, az is képes egyéb aljasságokra is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés