Gyermek Lajos bajor király a mai Bratislavánál úgymond „ki akarta irtani” a magyarokat

2021. január 17. 16:43

Csunderlik Péter-Pető Péter
24.hu
A mi őseink is a rablást, gyilkolást és a védelmi pénzeket adták el „kalandozás” fedőnéven.

"Tíz éve hallgatjuk, hogy a kozmopolita producerek miért a holokausztról, és miért nem a 907-es pozsonyi csatáról készítenek filmet, amikor a rettegett Gyermek Lajos bajor király a mai Bratislavánál úgymond »ki akarta irtani« a magyarokat, bár ez csak egy közismert félrefordítása az »ugros eliminandos esse« latin mondatnak.

Ez inkább ugyanis azt jelenti, hogy kitessékeljék a határokon túlra azokat a sztyeppei migránsokat, koruk marketinggurujait, a mi őseinket, akik mai fogalmainkkal, más kortárs népekhez és közösségekhez hasonlóan a rablást, gyilkolást és a védelmi pénzeket adták el »kalandozás« fedőnéven.

Bogár László egészen a pozsonyi csatáig vezeti vissza a rendszerváltás problémáit a »Világ-SZDSZ« ármánykodása mellett, úgyhogy a Magyarságkutató Intézet amolyan mindenhez értő Mekk mesterként magára vállalta a filmkészítés feladatát, de a videójukban csak annyi köszönet lett, mint egy apátság felgyújtásában".

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 131 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jaj... és ez a Csunderlik történésznek nevezi magát?

Mindig vicces, amikor egy baloldali, úgynevezett történész meglepődik azon, hogy a történelemben az erősebb fosztogatott, holott az egész történelem erről szól. Vagy ugye egyszerű hitványság, amivel azt akarja sugallni, hogy ilyet csak a magyarok csináltak.

Nagy Károly avar hadjáratai az avar holokauszthoz vezettek, ahol az avaroknak nem volt felajánlva, hogy vagyonostul Palesztinába költözhetnek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés