A BLM és az antifa mozgalom aktivistája is részt vett a Capitolium megrohamozásában

2021. január 9. 9:45
A Hír TV tudósítása szerint az, hogy ez megtörténhetett, óriási nemzetbiztonsági kockázatot jelent.

A Hír TV – amelyet az amerikai Newsmax csatorna riportere tudósította – beszámolója szerint  BLM és a szélsőbaloldali antifa mozgalom aktivistája is részt vett az Egyesült Államok Capitoliumának megrohamozásában. John Sullivant már nyáron őrizetbe vették egy júliusi, szélsőségesek által szervezett zavargás után, ahol egy ember életét vesztette. A 25 éves férfi most újabb vádakkal néz szembe a szerdai események kapcsán.

A tudósítás szerint több millió amerikai próbálja megérteni: hogyan történhetett a Capitolium megrohamozása, ez a példa nélküli esemény, hiszen ez az egyik legbiztonságosabb épület az Egyesült Államokban, de talán az egész világon. Az állampolgároktól a politikusokig mindenki, pártállástól függetlenül egyetért: az, hogy ez megtörténhetett, óriási nemzetbiztonsági kockázatot jelent.

(Hír TV)

Összesen 182 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az amerikaiak másképp már nem tudnak operálni. Minden false flag-nek sikerül.

Egy igazi demokráciában bárki szabadon eldöntheti, mikor milyen
állami inézményt támad meg molotvkoktéllal.

Szóljon, ha valaki meglepődött. :))

Szerintem az USA-ban soha nem volt katonai puccs. Olyan volt, hogy a távozó Elnök nem rázogatta az új csülkeit, de a katonaság nem vette át a hatalmat. Egyébként megvan az egészről a magán véleményem. Csak a radikálisok egy része vett részt a dologban. A jobboldaliak ( a Sámán és követői) Trump támogatóiként, a baloldaliak ( Antifa etc.) meg egy jó kis buli, verekedés reményében. Gondoljuk meg Trumpnak több, mint 70 millió szavazója van, ezek döntő többsége TV-n nézte az egészet.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés