Soproni Tamás: 2022-ben a közös lista lesz az út, a Kutyapártnak is meg kell értenie

2020. november 27. 12:34
A Magyar Kétfarkú Kutyapárt már ultimátumot kapott, pedig a Momentum még nem foglalt egyértelműen állást a közös lista ügyében.

Mint arról korábban írtunk, a választási törvény módosítása kapcsán újra előkerült a Magyar Kétfarkú Kutya Párt és a többi ellenzéki párt koordinációjának kérdése. Fekete-Győr András csütörtökön leszögezte: „a Kutyapárt vagy nem indul el a választáson, vagy velünk működik együtt”

Először az ultimátum, aztán a szavazás?

Alig egy nappal a momentumos pártelnök ultimátumát követően, újabb „iránymutatást” kapott Kovács Gergelyék pártja, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, ezúttal Soproni Tamástól (Momentum). Terézváros polgármestere ugyanis az ATV Start című műsorában elmondta, szerinte „mindenkinek meg kell értenie” – és ebben egyetért Fekete-Győr András korábbi nyilatkozatával –, hogy 2022-ben „a közös lista lesz az út, már csak a választási törvény miatt is”.

Ráadásul mindezt annak ellenére is így gondolja a Momentum politikusa, hogy pártja még nem foglalt egyértelműen állást a közös lista ügyében. Soproni Tamás az ATV műsorában ugyanis közölte azt is, hogy a választási törvény módosítása kapcsán vasárnap lesz küldöttgyűlése a Momentumnak és várhatóan csak ekkor szavaznak majd a közös lista kérdéséről.

Soproni Tamás ATV-ben tett teljes nyilatkozatát ide kattintva tekintheti meg (14 perc 50 másodperctől kezdődően).

Címlapképen: Soproni Tamás. Fotó: Videó

Összesen 89 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Soproniék már összegyurcsányozták magukat. A kutyák nem akarják:-)

Össze fognak állni. És megy mindenki Klárika mögé. Döbbenetes, hogy a választók felének jó ez a moslék, de látva, hogy nyugat-európai honfitársaink milyen formációkra szavaznak, már nem csodálkozom. A fehér ember hit nélkül eovesztette morális tartását, végül az eszét. Európa megérett a pusztulásra.

Ezzel a diktatórikus-kioktató-fölényeskedő hangnemmel csak ellenszenvet ébreszthetnek a Kétfarkúakban. Ráadául, a Kétfarkúak elképzelésében van saját logika, amit illene figyelmbe venni: ők nem csak a Fideszt látják kritikusan, hanem az ellenzéki közös idétlenkedést is. Miért követelik ugyanazt az otromba-elvakult beállítottságot, ami náluk van?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés