Dührohamot kapott a koronavírusos román polgármester, mert nem engedték ki a kórházból

2020. október 18. 19:29
Furcsa reakciók.

„Az egyik Teleorman megyei település volt polgármestere akkora hisztit csapott a kórházban miután megtudta, hogy nem engedhetik ki a fertőzöttsége miatt, hogy az ápolók azt hitték, hogy megőrült” – kezdi cikkét a hírről beszámoló Főtér.

A településvezető agresszív lett, rugdosni kezdte az ajtót, melyet az asszisztensek próbáltak zárva tartani, miközben könyörögve kérik az férfit, hogy nyugodjon le. Marian Şefu azonban egyre jobban belehergelte magát, és egy székkel is csapdosni kezdte az ajtót. Az asszisztensek ezen a ponton félteni kezdték saját testi épségüket, de nem volt kit segítségül hívniuk.

A helyi sajtó úgy tudja, hogy Şefu végül megszökött a kórházból, és bement egy patikába, ahol újabb jelenetet rendezett, mert a patikus nem akarta kiszolgálni az általa kért orvossággal, ezért elkezdte leverni a gyógyszereket a polcokról. Végül egy taxiba szállt és feltehetően hazament.

„Az eset jól illusztrálja, hogy miféle hangulat uralkodhat egy-egy romániai Covid-kórházban” – zárja cikkét az erdélyi magyar portál.

 

Összesen 18 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés