Márki-Zay vállalja a kijelentését, hogy a Fideszben van a legtöbb meleg

2020. október 13. 10:39
Szerinte ő értéksemleges kijelentést tett.

Szombaton Hódmezővásárhely polgármestere, Márki-Zay Péter Szerencsen járt, hogy az ellenzéki jelölt, Bíró László mellett kampányoljon az időközi országgyűlési választások előtt. Márki-Zay itt egy Fidesz-szimpatizánssal került szóváltásba, amit a 444 is rögzített – írta a Telex. A szócsatában Márki-Zay azt mondta: „a Fidesznél több meleg egyik pártban sincs”. Az Atv.hu is megírta az esetet, a politikus erre a címre reagált Facebook-posztjában. „Mi a vállalhatatlan? Kimondani a nyilvánvalót, vagy homoszexuális KDNP-sként buzizni és gyűlöletet szítani?" – kezdte a bejegyzést.

Márki-Zay szerint ő értéksemleges kijelentést tett, természetes, hogy a legnagyobb hazai pártban van a legtöbb homoszexuális. „A kormánypárti politikusok erkölcsi színvonalát mi sem jellemzi jobban, mint hogy Soros-ösztöndíjasként sorosoznak, migráns-betelepítőként migránsokkal riogatnak, és pedofilbotrányaik és pornófelvételeik közepette a melegek ellen folytatnak gyűlöletkampányokat” – írta.

Márki-Zay saját korábbi posztját is felemlíti. „Akkor egy Vona Gábornak eljuttatott bizonyítékra hivatkoztam, de mindezt közszereplőkkel beszélgetve nekem is több forrás megerősítette. Tavaly Washingtonban például egy sok évig hazánkban élő beszélgetőtársam elárulta, hogy az egyik, azóta is hangosan buzizó kereszténydemokrata politikus hátsó fertályából egy alkalommal éppen egy általa személyesen ismert sebésznek kellett egy játékszert eltávolítania..." Márki-Zay úgy véli, hogy a magyarok toleránsak az eltérő szexuális orientációjú emberekkel. Azt írja, számára elfogadhatatlan, hogy egy másságát titkoló közszereplőt ezzel bárki zsarolhasson. Ő egy olyan országot akar, ahol a fideszes politikusok is félelem nélkül felvállalhatják – írta meg a Telex.

Fotó: MTI/Ujvári Sándor

Összesen 349 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ah, a Demokraták, a Toleránsok, az Ájrópéerek...

(Zárójelben, ezredszer is: mi köze MINDENNEK Hódmezővásárhely város vezetéséhez?)

Mi van Márki-Zay? Félrebeszélsz? Mesélj még többet, de ne más témáról, hanem a szerencsi buktáról, az ottani hátramozdító kavarásodról, a rasszista jelöltet támogató menthetetlen és botrányos hadoválásodról, a vásárhelyi munkád hanyagolásáról, az álkatolikus dumád szemforgatásáról.

MZP egyéb politikai kijelentései is ennyire megalapozottak?

MZP egyéb politikai kijelentései is ennyire megalapozottak?

Arról azt mondta, hogy a 2022-es választások során minden jelöltjükről kiderülhet annyi és olyan, mint ami Hadházyról:-))))

Szerintem még kómás volt a vereségtől:-)))

Mivel minden név nélkül van, így csak vádaskodás. Legalább a sebészt nevezze meg. Vagy a politikust. Ha nem teszi, nyilvánvalóan hazudik.

Dehogynem. Amúgy Saul Alinsky iránymutatásai szerint, a cancel culture jegyében. Mer' az olyan progresszív. Különben is, az mindegy, hogy sok a homoszexuális a Fideszben, de kevés a coming-out. Ami egyértelműen az elnyomó, intoleráns narancsista közeg miatt van. Sőt, valószínűleg a fideszes homoszexuálisok a leghomofóbabbak, mert szembesülniük kell azzal a szabadsággal, ami például a DK-s vagy Momentumos társaikat megilleti, és ezért kettőzött erővel gyűlölik őket...

A buziszámlálás technikáját is kérjük ismertetni.

Sztálin elvtársad 1933-ban a 121-es törvénycikkellyel módosította a Szovjet Büntető Törvényt, így a homoszexuálisok öt évig terjedhető kényszermunkával kiegészített börtönbüntetésre lehettek ítélve. Ezt az elvtársaid 1993-ig nem vonták vissza.

Buzik, édes fiam, buzik vannak a konkurrens pártban, nem melegek!
Meg a basi még cigány is!

Te fasz, te....

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés