Az ex-jobbikos független országgyűlési képviselő, Volner János pártot alapított Volner Párt néven

2020. szeptember 20. 17:13

Hont András
Facebook
Bizonyára özönleni fognak a szavazók a karizmatikus államférfi nevével fémjelzett szervezet zászlaja alá.

„Bár nyilván a kutyát nem érdekli, de volt ma történés a belpolitikában is. Nem, nem az MSZP-tisztújításra gondolok, mert az a mezei pockokat sem érdekli, hanem csak simán lényegtelen dologról beszélek. Az ex-jobbikos független országgyűlési képviselő, Volner János pártot alapított Volner Párt néven. Szenzációs ötlet! Bizonyára özönleni fognak a szavazók a karizmatikus államférfi nevével fémjelzett szervezet zászlaja alá. Kár, hogy semmi esélye nincs, mert én meg létrehozom a saját mozgalmamat »Mentsük meg a Hont!« néven.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 57 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kell az az erősebb Skoda..

Mindennel együtt is Volner tízszer jobb, mint Jakab.

Ebben igazad van. A látható észbeli különbségre céloztam.

Jani a nyáron úgy tudta májusban EP képviselő lesz, előre elkezdte eltapsolni a 4 gurigás fizetését. A qrvája feljött középfokú angolról, amit fejleszt.
'Mivel a frakció költségvetését terheli, ezért nem Superb-t választottam, hanem az olcsóbb Octaviát. '

Az EP-munkára való felkészülésemet M. segíti, a hozzám kapcsolódó jogi természetű és egyéb munkák túlnyomó részét is Ő látja el. Mint tudjátok jogász, európa-jogi szakjogászi végzettséget fog szerezni. Kitűnően beszél franciául, mellette középfokú üzleti angol nyelvvizsgája van, amit most fejleszt felsőfokra. A finanszírozását eddig D. E. ügyvéden keresztül a frakcióból oldottuk meg (értelemszerűen megbeszélve), összegszerűen annyiból, amennyit korábban a frakciós teljes bérköltsége jelentett (420 ezer/hó). Ebben az összegben benne van a Mechwart ligetnél levő, exkluzív kialakítású, irodájának és tárgyalójának a használata is. Ez kb. 50 négyzetméteres irodaterületet jelent, első emeleti, parkra néző ablakokkal, intarziás antik bútorokkal, Chesterfield bőr ülőgarnitúrával. Itt fogadok mindenkit, akivel nem lenne jó nyilvános helyen találkozni és nem szívesen jönne be a Fehér Házba. Olyanokra gondoljatok, mint Herényi Károly, Magyar György, vagy aktuálisan Fekete-Győr András. A szerződését a frakcióvezetői pozíciótól történő megválásom után is szeretném még egy évig (az EP-be való kiutazásomig) tovább vinni.

A jelenlegi nyelvtudásom alapján J. S.-nél és korábban Á.-nál is haladó szintű üzleti angolt tanultam. AZ EP-munkára való felkészülés érdekében újból el szeretném indítani és intenzívvé szeretném tenni a nyelvtanulásom. Az a célom, hogy jövő ősszel, amikor elindul az érdemi munka az EP következő ciklusában, már jó angolsággal vehessek részt politikai egyeztetéseken és tarthassak nyilvános beszédet. Ehhez keresnék egy olyan nyelvtanárt, akivel az első naptól fogva angollá tennénk a kettőnk közti munkanyelvet és politikai-gazdasági szaknyelven magas szintűre fejleszthetném az angol tudásomat. Ez olyan szavakat és kifejezéseket is érint, amelyeket a "sima" üzleti angol nem ölel fel. Egy részmunkaidős (nyugdíjas, kismama) tökéletesen el tudná látni ezt a feladatot.

És végül az utolsó... A frakcióvezető részére magáncélra szolgáló, hivatali autó is jár. Mivel a frakció költségvetését terheli, ezért nem Superb-t választottam, hanem az olcsóbb Octaviát. A frakció által bérelt összes Octavia közül enyém a legolcsóbb, mivel - költségtakarékossági okokból - nekem a használt jármű is megfelelt. Így a többi Octaviára fizetendő 190 ezer/hó helyett ez havi 50 ezer forinttal kevesebbe, 139 ezer/hóba kerül. Jelenleg nincs saját tulajdonú kocsim, de hetente két-három alkalommal kell tévébe mennem (jellemzően 6.15-ös érkezéssel) és egy rakás más helyre még. Szeretném kérni még egy évig (az EP-be való kiutazásomig) az autóhasználat folytatását.

Úgy érzem, mindhárom kérésem fontos és méltányolható. Nem szeretném a személyemmel befolyásolni a döntéshozatalt, ezért azt kérem, beszéljétek meg egymás között

Jani a következő két, kiemelkedően kedves kérdést tette fel a "süllyedő hajóról patkányként menekülő Sneider Tamásnak". Első kérdés:

Tamás, nem ismersz véletlenül egy olyan jogász hölgyet, aki a Jobbiknál az elmúlt évek során négy különböző kifizetőhely részére mindösszesen közel 1 millió forint/hó megbízási díjat számlázott?

Majd nagyvonalúan a módszereket is ismertette: "külön a frakciónak, külön a pártnak, külön a pártalapítványnak és külön a sajtóalapítványnak, hogy ne legyen feltűnő." Második kérdés:

kötött-e a feleséged a parlamenti frakcióval olyan szerződést, amely több mint havi 1 millió forinttal díjazta a Jobbik First Ladyjét?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés