„Nekünk meg az az alap, hogy ha van magyar jelölt, akkor azt támogatjuk”

2019. november 5. 12:55
A Momentum elnöke újabb parlamenti államtitkártól kapott üzenetet.

Dömötör Csaba után Orbán Balázs is üzent a Momentum elnökének, igaz, ő nem videón, hanem egy fotón:

A táblára azt írta: „Nekünk meg az az alap, hogy ha van magyar jelölt, akkor azt támogatjuk.” A táblán még egy magyar zászló is látható.

Összesen 37 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Momentum nem adhat mást, csak mi lényege. Retteg és viszolyog mindentől, ami magyar, nemzeti, szuverenista. Hamarabb támogatnak egy román jelöltet, mint egy magyart. Nem hittem volna, de lassan azt kezdem hinni, hogy az SZDSZ-nél is van lejjebb...

"2009. 11. 11.

A jelölésének hátterében nyilvánvalóan nem rátermettsége, hanem Gyurcsány Ferenchez és Bajnai Gordonhoz fűződő személyi kapcsolatai voltak mérvadóak. Elfogadhatatlan, hogy polgárok támogatását elvesztett kormány bukott miniszterelnökének politikai bizalmasa még öt évig Magyarország uniós biztosa legyen. Jelölésével a magyar polgárok ismételt elárulása történt.

A politikai kultúra teljes hiányáról tanúskodik a jelölés módja is. Miközben az MSZP folyamatosan a közös nemzeti fellépésről beszél, s miközben súlyos vereséget szenvedett az európai parlamenti választásokon, egyoldalúan, egyeztetés nélkül döntött Andor László jelöléséről. Elfogadhatatlan, hogy az MSZP az európai uniós posztokat is zsákmányrendszerének részeként tekinti."

Amilyen nacionalista-populisták ezek a románok. De az ő nacionalizmusuk jó nacionalizmus, a populizmusuk jó populizmus. Hogy miért? Mert nem magyar, sőt, árt a magyaroknak. Mert az ottani magyar kisebbség nem tartozik a védendők közé. Mégsem LMBTQI, vagy nem fehérbőrű. esetleg nem keresztény csoport. Igaz-e, Tilikov elvtárs?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés