Ismét remegett Angela Merkel

2019. június 27. 17:04
Nyolc nappal ezelőtt a tűző napon lett rosszul a német kancellár.

Ismét remegett Angela Merkel egy nyilvános eseményen – írja a BBC. Nyolc nappal ezelőtt hasonló eset történt a német kancellárral, akkor a dehidratáltságra hivatkozott.

A Berlinben rendezett csütörtöki eseményen remegni kezdett a politikus teste és a karját markolta meg. Pár percen belül már stabilabbnak mutatkozott, kezet fogott az igazságügyi miniszterrel. Egy pohár vizet is hoztak neki, de visszautasította. A szóvivő szerint a kancellárral minden rendben van és Japánba fog utazni, ahogy korábban tervezték.

Összesen 118 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szegény Kohl kancellár! Így múlik el a világ dicsősége. Sokmindent nem kellett volna, pl. most, utóljára az AfD ki és leradírozási kísérletet.

Csak röhögtesd ki magadat nyugodtan, ha ez neked jó.

Merkel végnapjai.

A vizet sem fogadta el. Pedig a múltkorinál azt állította, - nem hittem el, mert nem ilyenek a kiszáradás tünetei - hogy ivott három pohár vizet és rendben van.

Trollkodik, csak csinálja a kamu rossz helyesírást is, mert ezzel akarja lejáratni a fideszeseket, mert úgy csinál mintha ő is az lenne, de csak egy szerencsétlen idióta, aki saját magát járatja le.

"fideszsöpredék"

Egy ilyen szó sokat elárul a tehetetlen dühös gyűlöletedről. Ez mind benned ver gyökeret, és te magad válsz söpredékké, ahogy ilyen kifejezéseket használsz. Minden visszahull!
Egyre elkeseredettebb vagy, ez tisztán látszik. Ha valaki, akkor te biztos, a pszichiátrián fogsz kikötni. És más is, aki ontja magából az otromba, alázó sértéseket, gyűlöletet.Persze ez mindegy, hogy melyik "oldalról" jön. Egyformán hat.
Ha ez neked (nektek) megéri, akkor csak hergeld magad, ha tudnád mit rombol benned egy-egy ilyen kifejezés, nem csinálnád.
Nézem, hogy csak egy nap mint összefröcsögsz, az szinte hihetetlen, szörnyű! Ha nem hagyod abba, tapasztalni fogod "jótékony" hatását idővel, ebben biztos lehetsz.

Szerintem ő pontosan tudja, mi a baja, de eddig sikerült titokban tartania. A külföldi útjaira egy orvos és egy mentőtiszt kíséri.

Valójában nem tudom, miért nem x-eltelek ki eddig.

Köszönöm, hogy válaszoddal igazoltad minden szavamat.

Ráadásul te akinél hemzsegnek a tárgyi tévedések, ráadásul történelmi tudás hiányában csak érzelmekből , és dühből, gyűlöletből írsz minden témához, te ostobázol másokat?

"Senki nem születik fidesznáci söpredéknek. Ezért a szintért meg kellett dolgozni,"

Lehet. Te viszont úgy viselkedsz, mint aki születetten ilyen ocsmány gondolkodású.És ez nem a politikai hozzáállásod hanem jellemed miatt van így, amint ezt a mostani válaszod is ékesen bizonyítja.
Így aztán nem is tudom, hogy irányodba mi a helyes érzés, a megvetés, vagy a sajnálat?
Mindenesetre, elég csapás vagy te saját magadnak.

Válaszok:
Negue | 2019. június 28. 9:04

jav: ahogy ezt a mostani válaszod...

Elküldhetnénk a germánoknak Falus Ferencet, mindig leöntené egy vödör hideg vasszerral a Muttit, ha rezonálni kezd.

Brezsnyev elvtars egeszsege kituno, Andropov elvtars veseivel semmi baj, Csernyenko elvtars se a korhazi agyrol vezeti a PB ulest...
déjà vu erzesem van

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés