Már a bevándorlók bűnözési statisztikáiról is tilos írni a Facebookon

2019. március 19. 14:39

Pilhál Tamás
Pesti Srácok
Liberális őrület.

„A Facebook gondolatrendőrei gyűlöletkeltőnek minősítették annak a tavaly októberi cikkünknek az internetes megosztását, amely a hazánkba befogadott menekültek és oltalmazottak által elkövetett erőszakos bűncselekményekről szólt. Bár cikkünk a rendőrségtől kapott hivatalos statisztikákon alapult, így az adatok tényszerűsége vitán felül áll, az újbolsevik cenzoroknak (akik az RTL Klubot is működtető, Bertelsmann-csoportnál dolgoznak) nem tetszett az igazság, és törölték a megosztást. Kérdés: meddig folytathatja még ámokfutását a Facebook? 

Már gyilkoltak, raboltak és erőszakoltak is a hazánkba befogadott »menekültek« – ez volt a címe annak a cikkünknek, amely még tavaly október 3-án jelent meg a PestiSrácok.hu-n. Ebben a rendőrségtől kikért statisztikai adatok alapján arról számoltunk be, hogy egy gyilkosságot, két nemi erőszakot és egy rablást is elkövettek Magyarországon a hazánk által menekültként és oltalmazottként befogadott migránsok 2016 óta. Portálunk a megelőző két esztendő (2016 és 2017) statisztikái alapján azt is kiszámolta: egy magyarországi menekült nemi erőszakot ötvenszer, gyilkosságot 62,5-szer, rablást pedig tizenkétszer nagyobb eséllyel követ el, mint egy átlag magyar ember. Akkori cikkünk apropóját egyébként az adta, hogy a balliberális sajtó pimasz módon próbálta elbagatellizálni, hogy egy afgán migráns megerőszakolt egy fiatal magyar lányt a főváros V. kerületében egy kebabozó mosdójában. A 24.hu például a bűncselekmény nyomán Nem a menekültek erőszakolják meg a legtöbb magyar nőt címmel írt cikket. Ami a manipuláció magasiskolája.

Hiszen nem a 3-400 Magyarországon tartózkodó menekült és oltalmazott erőszakolásait kéne összevetni a 9,8 millió magyaréval, hanem az arányokat! Azok pedig nagyon-nagyon kedvezőtlenek az általunk befogadott vendégekre nézve.
Az ominózus cikket e sorok írója a saját Facebook-oldalán az alábbi szöveg kíséretében osztotta meg:

Egy gyilkosságot, két nemi erőszakot és egy rablást is elkövettek Magyarországon a hazánk által menekültként és oltalmazottként befogadott migránsok 2016 óta – derült ki a portálunk által a rendőrségtől kikért statisztikai adatokból. Miközben a balliberális sajtó az egész országot megrázó kebabozóbeli nemi erőszakot is arra használta föl, hogy a magyar embereket ostorozza és a migránsokat mentegesse, a PestiSrácok.hu az elmúlt két év statisztikái alapján kiszámolta: egy magyarországi menekült nemi erőszakot ötvenszer, gyilkosságot pedig 62,5-szer nagyobb eséllyel követ el, mint egy magyar ember.

Ám a Facebook bő öt hónap elteltével – valószínűleg az ellenzéki feljelentőbrigád segedelmével – lecsapott a megosztásra, gyűlöletbeszédnek minősítette az idézett szöveget, és törölte a posztot. Nem kizárt, hogy több lelkes feljelentő is dolgozott az ügyön, mivel két napon belül két ugyanilyen tiltó határozat is érkezett a Facebook-cenzoroktól erre a cikkre.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 30 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Fecbook dekriminalizál. Az most trendi.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés