Budapesten a Republikánus Párt jelentős szponzora – Kenneth S. Abramowitz az MCC konferenciáján

2019. március 19. 16:44
A Republikánus Párt egyik jelentős adományozója, Kenneth S. Abramowitz is Budapestre érkezik. Szerinte a nyugati világ élet-halál harcot vív a radikális iszlámmal,

Kenneth S. Abramowitzot a nemzetközi sajtó úgy írja le, mint a Republikánus Párt egyik legnagyobb adományozóját.

A magát „racionális centristaként” leíró Abramowitz egy népszerű gyógyászati eszközökkel foglalkozó cég vezetője, és területének egyik top üzleti szakértőjének nevezte az amerikai szaksajtó a kétezres évek elején. A politikával a 9/11-es merényleteket követően kezdett foglalkozni: Abramowitz meggyőződése, hogy a nyugati világ élet-halál harcot vív a radikális iszlámmal, és hogy az iszlamista fenyegetéssel szembeni legerősebb bástya – minden hibája ellenére – az amerikai Republikánus párt. 

Tételeinek népszerűsítésére alapította a SaveTheWest.com nevű oldalt, amin a szélsőségesen baloldali nézetek terjedését figyeli meg Amerikában. Oldala szerint például az amerikai felnőtteknek alig fele ismeri az amerikai alkotmányt, közel 70%-uk vall marxista nézeteket, ismét felük nem tud jobban olvasni, mint egy nyolcadikos diák, és a diplomás amerikaiak 80%-a nem tudna átmenni egy alapvető középiskolai történelemvizsgán.

Abramowitz ezek mellett úgy véli, hogy lényegében a harmadik világháborút vívjuk "az Iszlám Állam, az Al-Kaidával, illetve a Muszlim Testvériséggel és Iránnal. Ezek mellett ellenséges országként tekint Törökországra, Katarra, Szaúd-Arábiára és Pakisztánra is. A legnagyobb veszélynek Iránt tartja: „Irán lényegében megígérte, hogy mindenkit meg fog ölni: népirtást ígértek az amerikaiak és az izraeliek ellen is”. Szerinte A következő 15 évben vagy Irán, vagy pedig Amerika meg fog szűnni a jelenlegi formájában. A következő 15 évben fog kisülni, melyik lesz az.

A vállalkozó ezek mellett 25 különböző zsidó és cionista szervezetben aktív, köztük az Amerikai Cionista Szervezetben és a Likud Barátaiban. A Jerusalem Post kérdésére, miszerint mit gondol arról, hogy az amerikai zsidók többsége baloldali, úgy felelt, hogy a baloldali zsidó gondolkodás „egy olyan betegség, amire nem ismert a gyógymód”. 

Donald Trump győzelmét 2016-ban úgy írta le, mint a csatát a jó és a rossz között, egyértelműen Trump mellett téve le voksát. 

Az MCC március 22-24. közötti nemzetközi migrációs konferenciájának résztvevője lesz, a konferencia programja itt érhető el.

A részvétel regisztrációhoz kötött, amit itt lehet megtenni.

Összesen 20 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jó, jó, de ettől Trianon még nem lesz meg nem történt...

Köszöntjük Abramowitz Úr, érezze jól Magát Budapesten. Történelmi küldetést hajt végre, Önhöz hasonló gondolkodókra lenne szüksége Nyugat-Európának is.

De tanulhatna Öntől a magyarországi balliberális politikai elit és szavazótábor is. Amennyiben módja van rá, legyen szíves hozzon létre Budapesten is egy hasonló, a magyarországi, térségi hazaáruló szélsőbaloldali mozgalmakat monitorozó alapítványt, vagy adjon ehhez szakmai tanácsokat.

A huszonnegyedik órában jár Európa is, s amennyiben májusban az európai, köztük a magyar választók a szélsőséges , muszlim bevándorlást támogató balliberális oldalra szavaznak, akkor Európának vége lesz.

Beírná Európa történetébe a nevét, amennyiben sikerülne az Európa iszlamizációját szervező Soros György tevékenységet ellensúlyoznia, s ennek keretében az európai, a magyar zsidóságot is ráébresztenie valós érdekeire, iszlám barátságuk tragikus kimenetelére.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés