Őrültek háza

2018. augusztus 17. 09:22

Gajdics Ottó
Magyar Idők

Heller pogányokról hadovál, Németországban bevezetik a harmadik nemet, Londonban szudáni menedékkérő hajt gyilkos szándékkal az emberek közé. Nem őrültek háza ez?

„Isten és a jog előtt egyenlőek vagyunk ugyan, de kell-e erőltetni az egyenlőséget az élet minden területén? Az egyenlőség azonos-e az egyformasággal? Ezekről a kérdésekről szólna ma minden vita a gendertől kezdve a kultúrkampfon át a költségvetés tárgyalásáig, ha az énség apostolai nem tekintenék eleve agymosott vidéki bunkónak azt, aki mást merészel gondolni, mint ők. Mert így a vita esélytelen.

Az Orbán Viktor legnagyobb bűne a Heller-félék szemében, hogy közösséget formált ezekből a megalázottakból, akik szép lassan kezdik felemelni a fejüket. Egyre többen vallják büszkén Magyarországon, hogy a család egy férfi és egy nő szövetségén alapul a gyermekek felnevelése érdekében, a családok nemzetet alkotnak a szülőföldjükön, és ebben a közösségben mindenki szabadon dönthet arról, mivel járul hozzá a haza gyarapodásához. Ahogyan azt a teremtő Isten rendelte. És ezt még az is természetesnek tekintheti, aki elveszítette, vagy még nem találta meg hitét ebben az Istenben.

Közben Heller pogányokról hadovál, Németországban bevezetik a harmadik nemet, Londonban szudáni menedékkérő hajt gyilkos szándékkal az emberek közé. Nem őrültek háza ez?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/134340