London hív – harsogja az Index

2018. június 1. 15:28

Apáti Bence
Polgár Portál
Az Index nettó hazaárulást követ el azzal, hogy egy olyan rovatot visz, ami arra biztatja a magyar fiatalokat, hogy hagyják el a hazájukat.

„Ők az örök hitványak, az örök árulók, akik sosem hazájukért harcoltak, inkább elárulták azt. Ők azok, akik megfutamodtak, ők azok, akik árulókká váltak, akik átálltak, ha úgy érezték, elbukhat a honvédőháború, ha úgy érezték egy csepp vérük is kicsordulhat, ha úgy érzeték nélkülözniük kell.

»Ez éltetőd, s ha elbukál,

Hantjával ez takar.«

Az Index nettó hazaárulást követ el azzal, hogy egy olyan rovatot visz, ami arra biztatja a magyar fiatalokat, hogy hagyják el a hazájukat.

Ha Vörösmarty látná, hogy az Index hogyan propagálja a magyarokat arra, hogy ahelyett, hogy a hazájukért dolgozzanak, hogy a hazájukért éljenek, sírjanak, nevessenek, csak köpne egyet. Ha Vörösmarty látná, hogy léteznek olyan hírportálok Magyarországon, melyek arra biztatják a magyar fiatalokat, hogy külföldre költözzenek, hogy külföldön dolgozzanak, hogy külföldön alapítsanak családot, akkor a köpés után, csak annyit mondana: »hazaárulók«. Akik most Londonban olvassák a soraimat egészen biztosan felháborodnak majd. Helyes. Ennek én tiszta szívemből örülni fogok. Mert ha dühösek lesznek amiatt, hogy azt állítottam, hogy semmit nem számít nekik Vörösmarty verse, a hazájuk, az otthonuk, akkor mégiscsak pislákol bennük a hazaszeretet.

Ők idővel haza is jönnek majd, hogy együtt építsük tovább Magyarországot.

A többiek pedig? Inkább nem mondanék róluk semmit…”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 180 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

mondja egy langyi balettáncos, aki a 888-nál építi a hazát

Direkt csinálják, természetesen.

A bunkó vidékizést felváltotta a 'nyomorogj' Londonban!

Menjenek ők, mindenki jobban járna.

Az fáj, h az a határátkelő, meg az indexes cikkek tényleg számítanak és az index meg nyomatja, h megírhassa, h 'továbbra is kivándorolnak a fiatalok' plusz az egyik legolvasottab magazin a külföldön élők között...

Ami engem illet, én az
"Extra Hungariam non est vita, et si est, non est ita."
(Mo-n kívül nincs élet, ha van is, az nem olyan)
mondást érzem igaznak.

aközött van, hogy egy tehetségtelen senkiből államilag eltartott kormányfelszopó lett, aki a legutolsó bolsevik stílusban okádja, amit más a szájába adott.

Nem csodálkoznék, ha idővel a vasfüggöny felhúzását is követelné, nehogy disszidálni tudjanak ezek a csúnya hazaáruló külföldre menők. Akik egyébként annyi pénzt küldenek haza, amennyit a 888 lakájai soha nem keresnének meg tisztességes munkával. Mivel életükben olyat nem végeztek.

Csakhogy míg te nem ismervén hasra ütve hazudsz egyet, addig ő valóban sajtófelszopó a 888-nál.

De mivel a hazudozás neked annyi, mint másnak a levegővétel, elnézem, hiszen ha nem teszed, megfulladsz. Azt meg nem szeretném.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés