Búcsúzunk tőled, Biszku elvtárs!

2016. április 4. 13:55

Cseh Miklós
Nép Front
A (szélső)jobboldal bosszúvágyból és elvakult kommunista-gyűlöletből hajszát hirdetett az idős Biszku Béla ellen. Alaptalan vádak, képtelen állítások tömkelegével kellett megbirkóznia neki és védőügyvédjének.

„Meghalt Biszku Béla, a Kádár-rendszer egykori belügyminisztere. Nagy formátumú politikus volt, aki sokat tett az emberi haladásért, a szocialista rendszer felépítéséért. A második világháború során antifasiszta ellenállóként fegyverrel küzdött a megszálló náci csapatok ellen. A felszabadulás után különböző párttisztségeket töltött be, majd a Kádár-kormányban belügyminiszter lett. Nélküle 1956 zűrzavarából nem tudott volna felemelkedni az ország. Az őszi véres események utáni konszolidáció, a törvényes rend és a közbiztonság helyreállítása az ő nevéhez fűződik. (...)

Az egykori belügyminiszter az utóbbi években méltatlan és igazságtalan jogi meghurcolásnak volt kitéve. A (szélső)jobboldal bosszúvágyból és elvakult kommunista-gyűlöletből hajszát hirdetett az idős Biszku Béla ellen. Alaptalan vádak, képtelen állítások tömkelegével kellett megbirkóznia neki és védőügyvédjének A Népi Front figyelemmel követte a pert és szolidaritást vállalt a kommunista politikussal.

Biszku Béla soha, egyetlen percre sem tört meg az éveken át tartó bírósági eljárás során. Nem adta fel elveit akkor sem, amikor a hatalom börtönnel fenyegette meg. Haláláig hűséges maradt az eszméhez és a mozgalomhoz. Emelt fővel, becsületes emberként, igaz kommunistaként távozott az élők sorából.

A Népi Front minden tagja nevében búcsúzunk tőled, Biszku elvtárs!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 93 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Az őszi véres események utáni konszolidáció, a törvényes rend és a közbiztonság helyreállítása az ő nevéhez fűződik."

Ez mit is jelent magyarul?

április 1.

bár lehet, hogy minden nap ilyen hülye ez a kisgyerek. Mindenesetre már tudom, hogy ilyen oldal is van a neten. Egyszerűen muszáj lefedni az idiotizmus minden spaktrumát egy-egy internetes oldallal.

Csak hogy meglegyen itt is.

Cseh Miklós, a Népi Front elnöke

1989 október 31-én született Keszthelyen. Középiskolai tanulmányait a hévízi Bibó István Gimnáziumban folytatta, majd az érettségit követően felvételt nyert a Budapesti Corvinus Egyet Társadalomtudományi karára, amelyen politológus hallgatóként 2012-ben BA diplomát szerzett. Az egyetem után szakmát választott és elvégezte a CNC-forgácsoló képzést. Jelenleg a fémiparban szükséges szakmai tapasztalat megszerzésén fáradozik és nyelvet tanul.

Politikai tevékenységét 18 évesen kezdte el. 2007-ben csatlakozott a Munkáspárthoz, amelynek 23. kongresszusa megválasztotta őt a Központi Bizottság tagjának és a Politikai Elemző Iroda helyettes vezetőjének. 2010-ben a Kommunista Ifjúsági Szövetség elnöke lett. A Munkáspárt 23. kongresszusa után a párt elnöksége az ifjúsági szervezet ellen indított sorozatos politikai támadásokkal próbálta letörni a fiatal kommunisták modernizációs törekvéseit. Cseh Miklós a KISZ módszeres szétverése, valamint a Thürmer-féle pártvezetés antimarxista irányvonala ellen tiltakozva 2011 nyarán több ifjúkommunistával egyetemben lemondott minden tisztségéről és kilépett a pártból. 2012 júliusában egyike volt azoknak, akik hozzáláttak az új kommunista párt szervezéséhez. Jelenleg a Népi Front elnöke.

Mindenkinek lehet véleménye ez is egy.
Minenesetre gratulálok hozzá.

Ettől a több mint 140 millió hullától is elbúcsúztál már, vagy még többet akartok okozni?

A Szovjetunióbeli kommunisták áldozatai: 61,911,000 lélek. Forrás: R. J. Rummel: Lethal Politics, Soviet Genocide and Mass Murder since 1917 (Halálos politizálás, szovjet népírtás és tömeggyilkosság 1917 óta), Transaction Publishers, 1990. www.hawaii.edu/powerkills/NOTE5.HTM

Népi Kína: 73,237,000 áldozat. Forrás: R. J. Rummel: China’s Bloody Century, Genocide and Mass Murder since 1900 (Kína véres évszázada, népírtás és tömeggyilkosság 1900 óta), Transaction Publishers, 1991. Továbbá Rummel korrekciója, 2005-ben. Forrás: www.hawaii.edu/powerkills/NOTE5.HTM

A továbbiak forrása: Chris Banescu: The Communist Holocaust, www.orthodoxytoday.or./blog/

A koreai kommunisták áldozatai: 3,163,000 lélek.
A kambodzsai kommunisták áldozatai: 2,627,000 lélek.
Az afghanisztáni kommunisták áldozatai: 1,750,000 lélek.
A vietnámi kommunisták áldozatai: 1,670,000 lélek.
Az etióp kommunisták áldozatai: 1,343,610 lélek.
A jugoszláv kommunisták áldozatai: 1, 072,000 lélek.
A Mozambique-i kommunisták áldozatai: 700,000 lélek.
A román kommunisták áldozatai: 435,000 lélek.
A bolgár kommunisták áldozatai: 222,000 lélek.
Az angolai kommunisták áldozatai: 125,000 lélek.
További kilenc országban a kommunisták áldozatainak száma 100,000 vagy annál kevesebb.

Göbbels-formátumú politikus távozott Biszku "elvtárs" személyében a Földön élők sorában . A Földön élőknek könnyebb , a pokolban szenvedőknek vele együtt még rosszabb...

Késett az igazságszolgáltatás, mert hát tartani kellett a békés átmenetről szóló megállapodást, míg a munkásőrök és pártmunkások ki nem öregedtek. De odafenn többet rónak fel neki, mint egy láger szakácsnak.

Na én most csináltam össze magam félelmemben a kis sztalinfiókától!

Ezért volt megemlítve Etiópia, Angola és Mozambik a listámon.

Kuba valószínűleg névtelenül a kilenc ország egyike, akiket nem említett a szerző külön, mert az áldozatok száma kevesebb mint 100,000 fő.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés