Na, akkor már érted, mi elől menekül az a többmillió ember Európába!

2015. november 14. 13:29

Kerner Zsolt
24.hu
Ha tényleg mögöttes felelősséget keresünk a mészárlásban, akkor sem a menekültáradatban fogjuk megtalálni, hanem abban, ahogy a puhapöcsű Európa kezelte a muszlimok asszimilációját.

„Kurva szar lehet olyan városban élni, ahol nem mehetsz ki az utcára, mert félted az életed. A tegnapi párizsi mészárlás ezt a szokottál még sokkal kontrasztosabban mutatta meg. Damaszkuszban, Aleppóban, Szúzában ez mindennapos, Párizs viszont a szabadság és a romantika városa. Valamikor egyébként Szúza is az volt. Ha Párizsban jelenik meg az a brutalitás, amit Szíriában szoktunk meg, az sokkal nagyobbat üt az ember lelkén.

Pedig mondom, Szíriában ez mindennapos. Ott nincs olyan, hogy gyásznap. Minden nap gyásznap.

Minden egyes nap úgy lépsz ki az utcára, hogy megölhetnek, hogy a családodat megölhetik. Ez elől menekül az a többmillió ember, akik ellepték Európát, és akik a minden empátiát és józan észt nélkülöző európai közvélemény szerint gazdasági bevándorlók, akik jobban akarnak élni, közben pedig le akarják igázni a keresztény világot. Már ez is mekkora ellentmondás.

(...)

Ha tényleg mögöttes felelősséget keresünk a mészárlásban, akkor sem a menekültáradatban fogjuk megtalálni, hanem abban, ahogy a puhapöcsű Európa kezelte a muszlimok asszimilációját. Mondok egy mondatot, ami megmagyarázza, miért lehetnek Párizs környékén második, harmadik generációs észak-afrikai muszlimok, akik semmi másban nem látják a kiutat, csak a gyilkolásban: 

»Dehát ezek egyszerűen nem akarnak beilleszkedni«

Tessék. Ennél az egy mondatnál semmi nem foglalja össze jobban, hogy miért tart most ott szerencsétlen Európa, ahol. Mert a gyáva vezetői és a gyáva polgárai nem voltak képesek megoldani egy egyébként nem megoldhatatlan problémát. Ha kibaszod a muszlimokat a városszéli gettókba, ha nem adsz munkát valakinek, akit Mohamednek hívnak, akkor Mohamed nem fog beilleszkedni, viszont nagyon durva indulatai lesznek veled szemben.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 162 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Most sem érted, miért ellenzik az emberek, hogy ilyen tömegben ide jöjjenek?

Másról szól ez a történet. Olyasmiről, amit Európa vagy másfél ezer éve nem élt meg: populáció váltás. Annak idején a germán Odoaker még annyira sem becsülte új szerzeményét, hogy felvegye a római császár címét. Ilyesminek nézhetünk elébe, ha tömegesen beengedünk tőlünk idegen népséget.

A párizsi áldozatokért ma este, ha Isten segít, imádkozom majd. De: mit kerestek, keresnek a franciák Szíriában, parancsolóként?
2. copy, ha olvastad, sajnálom, bocs:
Ha a franciák által megölt szíriai áldozatok csak ugyanannyi publicitást kaptak volna az elmúlt 5 évben, mint a tegnapi párizsi események, akkor a napoknak kb. 1000 órából kellett volna állniuk, és minden nap minden ezer órája a szíriai meggyilkoltakról szólt volna.

Válaszok:
Taksony | 2015. november 14. 14:06

Sőt, Európába se mi kényszerítettük őket, ők jönnek. Ezért is sántít az amerikai néger - európai muszlim hasonlat.

Jó ez így. Legalább szegény áldozatok nem haltak meg hiába. Az emberek szeme elkezd kinyílni és amit látnak az egy rakás zavarodott aki az agresszorokat támogatja a saját népe és kultúrája ellenében. Sajnos lesz még ilyen terrortámadás, sőt még ettől sokkal cifrább is. De mindegyikkel közelebb kerülünk ahhoz hogy véget érjen ez a libárfasiszta rémálom.

(Európa) "gyáva vezetői és a gyáva polgárai nem voltak képesek megoldani egy egyébként nem megoldhatatlan problémát.
Ha kibaszod a muszlimokat a városszéli gettókba, ha nem adsz munkát valakinek, akit Mohamednek hívnak, akkor Mohamed nem fog beilleszkedni, viszont nagyon durva indulatai lesznek veled szemben."

Kerner, Kerner,
végiggondoltad te, amit írtál?
Valóban csak Európa "gyáva vezetőin és a gyáva polgárain" múlik a dolog?

Ugye, hogy NEM.
De akkor meg miért hazudozol össze-vissza?
(:–((((((

Imádkozz majd azért a 2 millió arab keresztényért is akikből Szaddam megdöntése után, mára maradt kb. 150 ezer. Hol a többi? Ide nem jöttek. Megmondom: a muszlimok kiirtották őket. Csak erről kuss van mert nem polkorrekt beszélni róluk, elvégre keresztények.

Ehhez képest mit is csináltak a Franciák szíriában?

Az ilyen debilek miatt tart itt Európa.

Tőlem meg halomra gyilkolhatják egymást. Csak az arab keresztényeket kellene kimenteni, a többi nem érdemel többet. A kibaszott vallásukban és a kultúrájukban van az erőszak, ha nincs ellenség (értsd: más vallású) a közelben akkor egymást irtják. Jól teszik, hajrá!

A terroristák nem muszlimok, a menekültek nem terroristák. Aki ezt a két alaptényt nem érti, nem vitaképes.

Válaszok:
Taksony | 2015. november 14. 14:11

A terroristák muszlimok. Az ISIS már magára is vállalta. Hülye vagy?

Remélem legközelebb téged találnak meg öngyilkos merénylő muszlim barátaid.

Ó! Tudsz adni linket?

Válaszok:
Taksony | 2015. november 14. 14:19

Én értettem ezt, eddig is, de azt is, hogy azok akik elől menekülnek, kihasználják az általuk keltett zűrzavart, és harcosaikat menekültnek álcázva küldik Európába.

Szerintem, nem lehetnek annyira buták, hogy ezt ki ne használnák.

Az európaiak meg ne legyenek olyan naivak, hogy az áradat csak tőlük menekülő!!!

Bezony. Az ami tegnap este volt semmi ahhoz képest ami itt hamarosan jönni fog. És még az is semmi ahhoz képest amire akkor számíthat Európa amikor a hatalomra kerülő radikális jobboldali kormányok megkezdik kipaterolni innen a muszlim csürhét. Hosszú, hideg telünk lesz, készüljetek.

Megtaláltam magam is. köszönöm! Hát ez egy nagyon nagy pofon lesz a hazaáruló Merkelnek meg a sleppjének.

"Damaszkuszban, Aleppóban, Szúzában ez mindennapos, Párizs viszont a szabadság és a romantika városa."
És most te, Zsoltikám azon dolgozol, hogy Párizsban is mindennapos legyen.
Ja, és miért is hallgatsz olyan mélyen arról, hogy Szíriában mióta mindennapos, és hogy kik tettek azért, hogy az legyen?

"Mert a gyáva vezetői és a gyáva polgárai nem voltak képesek megoldani egy egyébként nem megoldhatatlan problémát. Ha kibaszod a muszlimokat a városszéli gettókba, ha nem adsz munkát valakinek, akit Mohamednek hívnak, akkor Mohamed nem fog beilleszkedni, viszont nagyon durva indulatai lesznek veled szemben."
1. Miért is a gyáva vezetők és a gyáva polgárok a felelősek? Hát nem az egyedül kompetens piac dönti el, hogy ki kapjon munkát?
2. Tudtommal nem nagyon kell őket gettókba baszni, a többség magától választja a gettót, mert ott élhet zavartalanul a saját szabályai szerint.

Magam sem tudtam volna ilyen tömören összefoglalni. :) Csak annyit fűznék hozzá hogy aki menekült az is a saját, azonos vallású fajtája elől menekül. Hogy idehozza nekünk a gyűlöletet és borzalmat amit ők maguk gerjesztettek és ami elől állítólag menekülnek.

Kivétel a közel-keleti keresztények, de ők meg nem jönnek. Attól félek ennek oka van, lehet hogy a muszlim szomszédaik már megoldották a dolgot muszlim módra bozótvágó késsel.

Ki ez a bunkó módon megszólaló?

"Pedig mondom, Szíriában ez mindennapos. Ott nincs olyan, hogy gyásznap. Minden nap gyásznap."

Nem a teljes államban dúl háború.
Azonkívül: Most jobb a migránsoknak?
A családjuk szanaszét, ők meg táborokban verik egymást két terror-támadás között.

Most hallom az ITV hiradójában, hogy a terroristák közül legalább egy idén érkezett Görögországon keresztül a migránsáradattal.

Már többször felmerült bennem, de most már tuti: te szándékosan terelsz és/vagy ferdítesz. És ezt leginkább akkor, amikor nincs igazad (szóval sokszor).

Ki mondta, h minden szír terrorista? Eddig egy cikk alatt sem láttam ilyet.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés