Na, akkor már érted, mi elől menekül az a többmillió ember Európába!

2015. november 14. 13:29

Kerner Zsolt
24.hu
Ha tényleg mögöttes felelősséget keresünk a mészárlásban, akkor sem a menekültáradatban fogjuk megtalálni, hanem abban, ahogy a puhapöcsű Európa kezelte a muszlimok asszimilációját.

„Kurva szar lehet olyan városban élni, ahol nem mehetsz ki az utcára, mert félted az életed. A tegnapi párizsi mészárlás ezt a szokottál még sokkal kontrasztosabban mutatta meg. Damaszkuszban, Aleppóban, Szúzában ez mindennapos, Párizs viszont a szabadság és a romantika városa. Valamikor egyébként Szúza is az volt. Ha Párizsban jelenik meg az a brutalitás, amit Szíriában szoktunk meg, az sokkal nagyobbat üt az ember lelkén.

Pedig mondom, Szíriában ez mindennapos. Ott nincs olyan, hogy gyásznap. Minden nap gyásznap.

Minden egyes nap úgy lépsz ki az utcára, hogy megölhetnek, hogy a családodat megölhetik. Ez elől menekül az a többmillió ember, akik ellepték Európát, és akik a minden empátiát és józan észt nélkülöző európai közvélemény szerint gazdasági bevándorlók, akik jobban akarnak élni, közben pedig le akarják igázni a keresztény világot. Már ez is mekkora ellentmondás.

(...)

Ha tényleg mögöttes felelősséget keresünk a mészárlásban, akkor sem a menekültáradatban fogjuk megtalálni, hanem abban, ahogy a puhapöcsű Európa kezelte a muszlimok asszimilációját. Mondok egy mondatot, ami megmagyarázza, miért lehetnek Párizs környékén második, harmadik generációs észak-afrikai muszlimok, akik semmi másban nem látják a kiutat, csak a gyilkolásban: 

»Dehát ezek egyszerűen nem akarnak beilleszkedni«

Tessék. Ennél az egy mondatnál semmi nem foglalja össze jobban, hogy miért tart most ott szerencsétlen Európa, ahol. Mert a gyáva vezetői és a gyáva polgárai nem voltak képesek megoldani egy egyébként nem megoldhatatlan problémát. Ha kibaszod a muszlimokat a városszéli gettókba, ha nem adsz munkát valakinek, akit Mohamednek hívnak, akkor Mohamed nem fog beilleszkedni, viszont nagyon durva indulatai lesznek veled szemben.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 159 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Másról szól ez a történet. Olyasmiről, amit Európa vagy másfél ezer éve nem élt meg: populáció váltás. Annak idején a germán Odoaker még annyira sem becsülte új szerzeményét, hogy felvegye a római császár címét. Ilyesminek nézhetünk elébe, ha tömegesen beengedünk tőlünk idegen népséget.

Sőt, Európába se mi kényszerítettük őket, ők jönnek. Ezért is sántít az amerikai néger - európai muszlim hasonlat.

Jó ez így. Legalább szegény áldozatok nem haltak meg hiába. Az emberek szeme elkezd kinyílni és amit látnak az egy rakás zavarodott aki az agresszorokat támogatja a saját népe és kultúrája ellenében. Sajnos lesz még ilyen terrortámadás, sőt még ettől sokkal cifrább is. De mindegyikkel közelebb kerülünk ahhoz hogy véget érjen ez a libárfasiszta rémálom.

Imádkozz majd azért a 2 millió arab keresztényért is akikből Szaddam megdöntése után, mára maradt kb. 150 ezer. Hol a többi? Ide nem jöttek. Megmondom: a muszlimok kiirtották őket. Csak erről kuss van mert nem polkorrekt beszélni róluk, elvégre keresztények.

Ehhez képest mit is csináltak a Franciák szíriában?

Az ilyen debilek miatt tart itt Európa.

Tőlem meg halomra gyilkolhatják egymást. Csak az arab keresztényeket kellene kimenteni, a többi nem érdemel többet. A kibaszott vallásukban és a kultúrájukban van az erőszak, ha nincs ellenség (értsd: más vallású) a közelben akkor egymást irtják. Jól teszik, hajrá!

A terroristák nem muszlimok, a menekültek nem terroristák. Aki ezt a két alaptényt nem érti, nem vitaképes.

A terroristák muszlimok. Az ISIS már magára is vállalta. Hülye vagy?

Remélem legközelebb téged találnak meg öngyilkos merénylő muszlim barátaid.

Ó! Tudsz adni linket?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés