Személyes tragédia: 66 ezret keresek, míg az összefogást mantrázók 660 ezret

2015. január 3. 23:37

Török Zsolt
Facebook
Nyáron megerőszakolt minket az egyik csapat, ősszel meghekkelt a másik és januárban felállt a székház ajtajában a 2010-es csapat és bejött a 2010-es eredmény. 2/3. Mi is csak türelmet kértünk volna és ráadásul hibahatáron belül voltunk.

„Azért megjegyezném, hogy a 2010-ben agyonvert és kifosztott MSZP talpra állt és elindult egy úton, s 2012-13 fordulóján már minden (!) közvélemény-kutatónál 3-4%-on belül mérték a Fidesz és az MSZP közti különbséget. Mi 31-33%-okat kaptunk, míg a Fidesz 34-36%-ot. Ekkor jött az összefogás mantra, s közben nem csak jobbról ment az MSZP amortizálása. Sőt a »baráti-tűz« olykor erősebb volt. Ráadásul nem is számítottunk rá.

Nyáron megerőszakolt minket az egyik csapat, ősszel meghekkelt a másik és januárban felállt a székház ajtajában a 2010-es csapat és bejött a 2010-es eredmény. 2/3. Mi is csak türelmet kértünk volna és ráadásul hibahatáron belül voltunk. Én így látom ma is. Nekem ez személyesen is tragédia, hiszen én ezért olyan áldozatot hoztam, hogy most 66 ezer forintot keresek, míg az összefogást mantrázók 660 ezret. Tehát a személyes áldozatokról és a türelemről most nem nyitnék külön vitát. Lehet követni!”

(via 444)

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 103 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Úgy teszel, mintha önként élnél ennyiből (lehet követni), pedig csak muszájból.

Zsolti, abban igazat adok, hogy a 2010-es csapattal a 2010-es eredmeny megismetlodese miatt nem kell meglepodni.
A barati tuzre meg nem szamitottal? Most vagy hulye vagy, vagy minket nezel annak?

Jaj! Zsoti közmunkás lett? Hogy mik vannak?

Jaj! Zsoti közmunkás lett? Hogy mik vannak?

Jaj! Zsoti közmunkás lett? Hogy mik vannak?

Jaj! Zsoti közmunkás lett? Hogy mik vannak?

Bocs. Most vettem észre, hogy meghülyült az enter gombom.

senki sem mondta, hogy le kell feküdni az összefogásnak, csak ugye a buksikban nem volt más mint visszajutni a fazékhoz..úgyhogy most egyétek meg egymást.

A pukkantó bozótharcos ismét színre lép?

Nos Török Zsolt ebből az írásából is kiderül, hogy nem az eszéért tartotta az MSZP.

Először is kezdjük azzal, hogy egyetlen közvélemény kutatást ráhúzni az egészre és azt állítani meghatározó lehetett volna arról vall; az illetőnek fogalma sincs a politikához, a társadalmi attitűdök változásához, az események, történések, vélemények viszonyáról. A közvélemény kutatásoknál egy folyamatot érdemes górcső alá venni és ehhez hozzárendelni a kapcsolódó történéseket. Lásd a http://upload.wikimedia.org/wi.. linken található grafikont., amelyből elkészíthetné a saját folyamatábráját. Amennyiben az egyes időpontokat hozzárendeljük a két felmérés közötti történteket azt láthatjuk, hogy ebben az Ön hathatós pukkantó bozótharcos tevékenysége vastagon benne van.
Ezt csokorba szedve kiolvasható a „Török Zsolt az érettségizett, pukkantó bozótharcos” c. írásból; http://mno.hu/belfold/torok-zs..

Ami pedig a 66 ezer forintot illeti, ennyit sem érdemel. Sőt vissza kellene mindazt fizetnie, amit a képviselősége alatt kapott, mert ahogy Gyurcsány mondta; nem csinált semmit, azon kívül, mint ami az előbbi linken található írásban van.

Ehhez még csak annyit fűznék hozzá az Ön gondolatát idézve; Szász Károlyról úgy nyilatkozott: „a vele hasonlókkal szemben úgy kellene eljárni, hogy vagyonelkobzás; és onnantól kezdve tárgyalunk, hogy meddig fog börtönben ülni”. Bizony Török Zsolt pukkantó bozótharcos ezt vastagon kiérdemelte, de mivel demokrácia van, így élheti világát és folytathatja tovább a pukkantó bozótharcot.

De feledékeny vagy te kisapám? Hol volt 4% a Fidesz és az mszp között a különbség? Álmodban apám álmodban! Eszetekbe sem jutott volna akkor összerogyni senkivel.
Meg lettetek hekkelve és most nem tudtok talpra állni.
Kezet foghattok a lengyel és a francia baloldallal is. Mindannyian vergődtök, mint a partra vetett hal.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés