Kínos! Csak lézengtek az érdeklődők Magyar Péter tornázós ünnepi piknikjén

2024. augusztus 20. 13:33

A délelőtt 10 órakor elstartolt eseményen a Tisza Párt vezetője is felszólal.

2024. augusztus 20. 13:33
Magyar Péter

Nyitókép: képernyőfotó

Nagyszabású pikniket szervezett augusztus 20-ára a Margitszigetre Magyar Péterszámol be a 24.hu, amely galériát is közölt a délelőtt 10 órakor elstartolt eseményről.

Ebből az derült ki cikkünk írásakor, hogy nem választották túl sokan augusztus 20-án a Tisza Párt vezetőjének rendezvényét, a 24.hu által megosztott fotókon pár tucatnál több ember nem jelenik meg egyszerre.

A Facebook-esemény leírása szerint a rendezvényt a Tisza Párt vezetőjének szónoklata zárja.

Frissítés:

Nem voltak túl sokan kíváncsiak a Magyar Péter által szervezett eseményre a Margitszigeten. Bár vasárnapi tájékoztatójában a politikus a Békemenet létszámát lekicsinyelve, „Békemenet lightról” beszélt, az általa szervezett programon a töredéke sem volt az érdeklődők száma, mint az általa említett Békemenet részvevőinek.

Magyar Péter vasárnap még így fogalmazott: „Örömmel jelentem be, hogy már szervezés alatt van augusztus 20-ra, Budapestre egy megemlékezés, egy családi nap tulajdonképpen. Ez a Margitszigeten lesz, már le is foglaltuk a helyszínt a Nagyréten. Honnan is ismert? Ugye nem olyan régen ott volt a Békemenet Light-nak a végállomása.”

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 520 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. augusztus 21. 19:35 Szerkesztve
Megélhetési celeb megtalálta Brüsszelben az új eltartót, 2 milliárdot is zsebre vághat a kamuállásban!
Reszelő Aladár
2024. augusztus 21. 13:27
Csak nehogy valaki kérdezzen. Azt nem szereti.
kelemikes-2
2024. augusztus 21. 12:44
Ha nektek ez jól van így...: Mészáros Lőrinc legutóbb 660 milliárd forinttal vezette a gazdaglistát, és a nevén szereplő javak alapján a Forbes dollármilliárdosai közé is bőven befért. Pedig az egykori gázszerelő csak tíz éve került a milliárdosok krémjébe, és példátlanul rövid idő alatt vált az ország leggazdagabb emberévé. Egy évtizede, 2014-ben került fel először a 100 leggazdagabb magyar vállalkozó listájára Mészáros Lőrinc, akiről akkor nagyjából annyit tudtunk, hogy Orbán Viktor földije és bizalmi embere. Az egykori gázszerelő 7,7 milliárd forinttal és kevesebb, mint egy tucat céggel került a top100-ba, azóta viszont a 85-szörösére, 660 milliárd forintra nőtt a becsült vagyona. Az első Orbán-kormány sztrádaépítő sztárja, Nagy Elek, valamint a Fidesz gazdasági hátországának kiépítője, a közpénzcsapdázás nagy innovátora, Simicska Lajos a kanyarban sincs Mészároshoz képest, ahogy – egyelőre – a miniszterelnök veje, Tiborcz István sem.
google-2
2024. augusztus 21. 12:05
Emberi selejt, van olyan, aki még kíváncsi rá? Panoptikumban kellene mutogatni a selyemmajmot - preparálva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!