A szakértő lerántotta a leplet Magyar Péter csalódást okozó ígéreteiről

2024. augusztus 15. 09:38

Hiába ígérte azt a kampányában a politikus, hogy napi 24 órában az emberekért fog dolgozni, azt látjuk, hogy fesztiválról fesztiválra jár.

2024. augusztus 15. 09:38

Fotó: képernyőfotó/Hírtv

Továbbra sincsenek összhangban a szavak és a tettek Magyar Péter kommunikációjában. Hiába ígérte azt a kampányában a politikus, hogy napi 24 órában az emberekért fog dolgozni, azt látjuk, hogy fesztiválról fesztiválra jár.

Erre világított rá Hal Melinda klinikai szakpszichológus, aki úgy véli:

A bulinak a módjával, a kommunikációnak pedig a hiteltelenségével van a probléma”

fogalmazott a Magyar Nemzetnek az MCC Tanuláskutató Intézetének vezető kutatója, Hal Melinda.

Mint ismert, botrányosan viselkedett Magyar Péter, biztonsági őrök vezették ki egy belvárosi szórakozóhelyről június 21-én hajnalban. A politikus balhéjáról megrázó videók kerültek elő, a felvételeken látható egyebek mellett, hogyan csúszik-mászik Magyar Péter egy nála jóval fiatalabb lány lábai között a bulin.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt követően a politikus a közösségi oldalán úgy fogalmazott, hogy mostanában nem szórakozik majd Magyarországon. Mégis sorra járja a fesztiválokat, az EFOTT-on, a Lockban és a Szigeten is lefotózták, amint „élvezi” az életet.

Az EP-választás után diszkóbotránya vált Magyar Péter legismertebb akciójává: a magyarok 83 százaléka hallott róla, 70 százalékuk igaznak is tartja a történteket – támasztja alá a korábbi felmérést egy újabb közvélemény-kutatás. Minden második magyar helytelen döntésnek tartja, hogy a Tisza Párt elnöke mégis beült az Európai Parlamentbe.

 

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira002
2024. augusztus 15. 18:42
A Júdásból messiást csinálnak utána futó országot eltapsoló szavazói .
zoli567-2
2024. augusztus 15. 15:37
szakértő? ez egy vicc?
Lajoss
2024. augusztus 15. 14:28
EbiHal Melcsi az MCC-től….komoly….😂🤡😂🤡😂🤡😂🤡
fideath-7
2024. augusztus 15. 12:51
Egy klinikai szakpszichológus egy politikus fesztiválozásáról ir. :DDDDD Befosok bazdmeg. Komolyan mondom, ez a kurva erre fecséreli a tanulmányait hogy szaros politikai propagandacikekket irjon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!