Orbán Viktor Románia miniszterelnökével tárgyalt, mutatjuk miről

2024. július 26. 14:03

Orbán Viktor miniszterelnök megbeszélést folytatott Bukarestben Marcel Ciolacu román kormányfővel - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár pénteken.

2024. július 26. 14:03
KELEMEN Hunor; ORBÁN Viktor; CIOLACU, Marcel

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A két vezető a magyar-román kétoldalú kapcsolatok aktuális kérdéseiről egyeztetett egymással.

Orbán Viktor arról is biztosította tárgyalópartnerét, hogy az EU Tanácsának soros elnökeként Magyarország ősszel napirendre veszi Románia teljes körű schengeni csatlakozásának ügyét

Ezt is ajánljuk a témában

 - mondta Havasi Bertalan.

(MTI)

 

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. július 26. 17:31 Szerkesztve
Szorgos sunyi antimagyar csicska a vétótlan köpcös geci. Minden magyargyülölőt leszop, lelkesen, önként, legyen az magyargyilkos zsidó kábszeres bunkergoblin, tót magyargyűlölő, rác magyarirtó, zsidó tömeggyilkos terrorista, amit köröznek Hágában is, vagy akár orszagrabló oláh rablógyilkos. Neki mindemki cimbora, aki gyűlöli, pusztitja a magyarokat.
Osztap_Bender
2024. július 26. 15:08
Orbán Viktor arról is biztosította tárgyalópartnerét, hogy az EU Tanácsának soros elnökeként Magyarország ősszel napirendre veszi Románia teljes körű schengeni csatlakozásának ügyét Ingyen? Orbánnak baj lehet az agyával. Magyar ember ilyet nem tehet meg egy ősellenség, rabló, hazug oláhnak! (Talán még pénzért sem.) Esetlen Erdély örökös autonómiájának újbóli biztosításáért!
Akitlosz
2024. július 26. 15:01
"Magyarország ősszel napirendre veszi Románia teljes körű schengeni csatlakozásának ügyét" Örülnek a csempészek a migránsok és a terroristák.
bondavary
2024. július 26. 14:19
A románok megbízhatatlanok. Nem véletlenül nem csatlakozhattak eddig. Miután kijártuk nekik a csatlakozást, mindjárt másképpen beszélnének.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!