Szürreális 444-videóban viccelődik a „fűcsere programmal” a Kutyapárt elnöke (VIDEÓ)

2024. október 04. 10:23

A XII. kerület új polgármestere továbbra is elvitetné a Turul-szobrot.

2024. október 04. 10:23

Nyitókép: Kovács az MKKP eredményváróján, 2024 június 9-én a párt máik társelnökével, Döme Zsuzsannával (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

A 444.hu is elkísérte a XII. kerületi önkormányzat alakuló testületi ülésére a júniusban polgármesternek választott Kovács Gergelyt, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt társelnökét.

Kovács a videó elején azzal kezdi, hogy még nem volt olyan szürreális élménye, mint most, hogy „itt áll ilyen korán ennyi újságíróval”.

A polgármestert kérdezték a Turul-szoborról, amit ő továbbra is elvitetne, de azt ígérte, hogy erről megkérdezik a lakosságot. Mint mondta, neki eddig a MIÉP ötlete tetszett a legjobban, a párt ugyanis saját költségén elbontatná és el is szállíttatná a szobrot. De Kovács a videóban még azt is megkérdezi az újságíróktól, hogy nekik nem kell-e a szobor.

 Szerinte azonban nem ez a legfontosabb kérdés, hanem

a kulturális terület, meg a szociális, meg a részvételiség, meg hogy ne épüljenek ezek a hülye lakóparkok, meg próbáljunk picivel kevesebb pénzt ellopni, mint az elődeink.

Kovácsot kérdezték azokról a kormánypárti megjegyzésekről is, melyek szerint remélhetőleg nem lesz drogtanya a XII. kerületből.

Az MKKP társelnöke erre azt válaszolta, hogy ez alapvetően nem önkormányzati hatáskör, de van sok nagykövetség a kerületben, az ő területükön talán lehetne marihuánát fogyasztani. „Itt van a holland nagykövetség. Mindenképpen egyeztetünk majd a nagykövettel, hogy nem-e lehet majd egy kis ketrecet kialakítani a telkükön belül” – jegyezte meg.

Tűcsere program van a kerületben. De lehet, hogy érdemes lenne fűcsere programot is csinálni, hogy ha kevés füved van vagy sz*r, akkor becseréled 

– vetett fel a kerület új polgármestere. 

A videót itt nézheti meg:

 

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ergit
2024. október 04. 12:15
Akik rászavaztak, azoknak is drágul a parkolás, azoknak a lakásainak is 300-400%-os adó emelésük lesz... - vagyis, aki másnak vermet ás, az maga is beleesik...
Ergit
2024. október 04. 12:08
A gyerekbohóc, akinek ez csak az álarca, az igazi egy arrogáns, törtető, anyagias diktátor... -ez Gergő (mert még 1-2 éve ez volt az utóneve).
apatikus
2024. október 04. 12:03
A Hegyvidéken lakom és természetesen nem erre a csavargó külsejű, viselkedni nem tudó, antipatikus drogosra szavaztam. A ballib oldal teljes eszköztárával - a másik oldal alaptalan rágalmazása, hazudozás, indulatkeltés, stb. - nyert. Pokorni jó polgármester volt. A többi baloldali párt szavazóin csodálkozom, hogy az előválasztáson nem tudtak egy normálisabb jelöltet támogatni. Aljas politikai akció volt, a hegyvidékiek érdekeit teljesen háttérbe szorítva. Annyit már nyilatkozott, hogy a kommunális adóból kevés a bevétel, 3-4-szeresére akarja emelni. Csak abban bízom, hogy idejekorán lejáratja magát botrányos viselkedésével. Már most gond van a parkolás ellehetetlenítésével. A Turul szoborhoz pedig ne merészeljen nyúlni!
llnnhegyi
2024. október 04. 11:32
Viszed ám,a qrva anyádat!! / Parafrázis Petőfi Sándor/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!