Szabó Tímea siránkozásán nevet az internet népe

2024. augusztus 19. 06:21

Így múlik el a világ dicsősége.

2024. augusztus 19. 06:21
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Képernyőkép / Magyar Nemzet

„A baloldalon gyakorlatilag minden megtörténhet. A diszkóbotrányáról elhíresült Magyar Péter a választási kampányban úgy nyilatkozott, hogy esze ágában sincs kimenni Brüsszelbe, a választás után első dolga volt kiutazni és az általa korábban bírált brüsszeli képviselői pozíciót elfoglalni. Most pedig Szabó Tímea bizonyította, hogy pillanatokon belül képes véleményét megváltoztatni, ha politikai érdeke megkívánja. A Párbeszéd politikusa a 2010-es kormányváltás óta előszeretettel gyanúsítgatja korrupcióval a kormányoldalt, de most, hogy a saját oldalának képviselőjével szemben merült fel ez a gyanú, már rögtön a hatóságokat vádolja. Teljes mellszélességgel állt ki az óbudai korrupciós botrány kapcsán hivatali vesztegetéssel, valamint más bűncselekményekkel gyanúsított Kiss László DK-s polgármester mellett a körzet párbeszédes országgyűlési képviselője, Szabó Tímea a közösségi oldalán:

»Kiállok Kiss László mellett, aki tisztességesen, a III. kerületi lakosok érdekében dolgozik. Őrizetbe vétele aljas politikai provokáció, az '50-es évek legsötétebb időszakára emlékeztető leszámolás.«

Azt már megtapasztaltuk, hogy vastag bőr van a Párbeszéd politikusának arcán, hiszen a Gyurcsány-féle baloldali összefogás méretes választási vereségét követően a következőket mondta szemrebbenés nélkül: »[…] Az meg, hogy itt stand-up-ol akkor, amikor minden idők leggyengébb Fidesz-eredménye született. Soha nem volt 45 százalék alatt a Fidesz. Utoljára húsz éve volt ilyen.«

Úgy látszik, nem tanult Szabó Tímea abból, hogy az emberek a választáson világosan a tudtukra adták, hogy nem kérnek ebből az elképesztően alacsony színvonalú politizálásból, most még a korrupciógyanúba keveredett balos polgármester mellett is kiállt. Azonban a kommenteket olvasva inkább mosolyt gerjesztett a siránkozása, mint együttérzést. Így múlik el a világ dicsősége...”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
snfbvksan
2024. augusztus 21. 12:08
Mi köze van Szabó Tímeának a világ dicsőségéhez?
EX_Terminator
2024. augusztus 20. 07:34
És akkor most lássuk az igazságot a fidesz választási eredményeiről.
Lehigh
2024. augusztus 20. 05:27
Kabulban tortentek hasonlo dolgok miert nem ezt mondod. Metron 5 evvel ezelott nagyon meleg volt Tordai Bence shirt nelkul utazott. Hala a JO ISTENNEK MOST MAR DR. KARACSONY ADJUNKTUS FOPOLGARMESTER MEGOLDOTTA EZT A PROBLEMAT. JA NEM.
sirfrancis-2
2024. augusztus 19. 23:34
Segítsetek megérteni: mit jelent a kiállás? Mi lehet a hozadéka? Az ügyészség visszavonja a gyanúsítást, vádat? vagy társadalmi felbuzdulást kell kelteni egy potenciális bűnöző érdekében? Vajon tényleg növeli a gyanúba keveredett polgármester szimpátia indexét ez a "kiállás"?keveredettét,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!