Az elmúlt napokban egyre vészjóslóbb hírek érkeztek Európa biztonságával kapcsolatban

2024. augusztus 28. 16:53

Fontos, meghatározó jelentőségű napok jönnek tehát: holnap a külügyminiszterek tanácsülése Brüsszelben, azután a hétvégén választások Türingiában és Szászországban, s ez utóbbiaknak hatalmas jelentőségük lesz az egész európai migrációs politika jövője szempontjából.

2024. augusztus 28. 16:53
Szijjártó Péter
Szijjártó Péter
Facebook

Nyitókép: Nikolay DOYCHINOV / AFP

„Az elmúlt napokban ismételten egyre vészjóslóbb hírek érkeztek Európa biztonságával kapcsolatban, mind a jelent, mind pedig a jövőt illetően. 

Nemcsak Németországot, hanem az egész kontinenst sokkolta a solingeni ámokfutás, ami sajnos nem egyedülálló jelenség az elmúlt hónapok eseményeinek tekintetében. 

Közben az Európai Unió – szerencsére – hamarosan távozó külügyi főképviselője újabb fegyvereket követel Ukrajnának és azt, hogy az eddig átadott nyugati fegyverekkel mélységi támadásokat is intézhessenek az ukránok orosz területek ellen. 

Fontos, meghatározó jelentőségű napok jönnek tehát: holnap a külügyminiszterek tanácsülése Brüsszelben, azután a hétvégén választások Türingiában és Szászországban, s ez utóbbiaknak hatalmas jelentőségük lesz az egész európai migrációs politika jövője szempontjából.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Nagy Ervin

Mandiner

Idézőjel

Aki nem látja az összefüggést a terrorcselekmények és az illegális bevándorlás között, az vagy vak, vagy hülye, vagy egy vak és hülye ideológia rabja.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2024. augusztus 28. 19:13
Majd a választások után.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!