Meglepő helyről kapta meg Gyurcsány a selyemzsinórt

2024. június 17. 14:06

„Te is, fiam, Mónika!”

2024. június 17. 14:06
DOBREV Klára; BARKÓCZI Balázs; KUNHALMI Ágnes; GYURCSÁNY Ferenc
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Lamperth Mónika egykori belügyminiszter, miután befejezte az aktív politizálást, MLM-rendszerben árult potencianövelő szert, többek közt egykori elvtársai, Kökény Mihály, Székely Tamás, Juhász Ferenc és Herényi Károly társaságában. Lamperth Gyurcsány embere volt. A DK-vezér megbízható politikusainak mindig juttatott jól fizető pozíciókat. Így volt ez Lamperth Mónikával is, aki zsíros megbízási szerződést kapott a V. Naszályi Márta vezette I. kerületi önkormányzattól, és mint azt megírtuk, Baján is osztogatott tanácsokat jó pénzért. Változnak az idők. A választáson mind az I. kerületben, mind Baján bukott a baloldali vezetés. Hogy, hogy nem, Lamperth Mónika az ATV műsorában nem teketóriázott, lemondásra szólította fel Gyurcsány Ferencet és az MSZP vezetőit is.

Ezt is ajánljuk a témában

»Én nagyon-nagyon el vagyok keseredve mint baloldali szavazó. Éjjel megnéztem, amikor kiáll Gyurcsány Ferenc, Dobrev Klára és Kunhalmi Ágnes az eredményvárón. Mintha nem értenének semmit ebből a választási eredményből. Határozott meggyőződésem, és illő tisztelettel fel is kérem Gyurcsány Ferencet és a szocialista párt két elnökét, mondjanak le!«

Eddig tartott a lojalitás.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-145
2024. július 17. 20:09
🍓 ️ ­É­­r­­­t­é­k­­e­­­l­d­­ ­a­ ­­s­­z­e­­x­i­­ ­p­­u­n­­­c­­­i­­­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
Akitlosz
2024. június 18. 00:45
Hoppá kretén, mint mindig. Selyemzsinórt csak aktuális felettes küldhet, egykori beosztott nem.
Majdmegmondom
2024. június 17. 19:17
Gondolom, ezeket az fizeti, aki a Magyar Pétert, mert ha Gyurcsány lemond, a DK és a többi mullaszázalékos párt pillanatok alatt eltűnik. Mint már reggel írtam, két pólusú rendszer alakulhat ki, mint Amerikában... Persze, csak, ha lelép a Fletó.
gyzoltan-2
2024. június 17. 17:38
A Mónika sosem volt normális! Elvárást támasztani Gyurcsány Ferenc felé?! Még ezt sem ismerte fel, hogy Gyurcsány sohasem volt több harsány, lehengerlő politikai pojácánál..! -így lehetett a Fidesz aranytojást, kétharmadot tojó tyúkja...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!