Spanyolország
21:002024. július 14.
Anglia

Így csúszik-mászik Magyar Péter egy nála jóval fiatalabb lány lábai között a bulin, ahonnan kidobták (Videó)

2024. június 22. 06:23

Nem csitul a baloldali politikus pénteken kirobbant botránya.

2024. június 22. 06:23
Magyar Péter a villamosmegállóban, miután kidobtáka buliból

Nyitóképen: Magyar Péter a villamosmegállóban, miután kidobtáka buliból. Fotó: Képernyőkép

Mint a Mandiner olvasói emlékezhetnek: botrányosan viselkedett Magyar Péter, biztonsági őrök vezették ki egy szórakozóhelyről péntek hajnalban. A politikus balhéjáról megrázó videók kerültek elő, a Tisza Párt alelnöke a szemtanúk szerint még a szórakozóhely előtt is folytatta ámokfutását. 

Az Index pénteken arról számolt be, hogy a rendőrség eljárást indított, és a lapnak két szemtanú is elmondta, hogy pontosan mi történt.

Ezzel kapcsolatban keresték a rendőrséget és a Tisza Pártot is. Magyar Péter a Facebookon reagált a történtekre, a BRFK sajtóosztálya pedig azt írta, garázdaság gyanúja miatt nyomoznak.

Ezt is ajánljuk a témában

Saját rajongója küldte orvoshoz Magyar Pétert

„Ha kell, szakember segítségét kérd!”– írta egyik rajongója Magyar Péternek a Facebookon, orvoshoz küldve a politikust az eset után. „Több szerénységet, ha lehet”, „ilyen hibákat nem lehet elkövetni” – írta egyik-másik követője Magyarnak. De a Discord felületén is rengetegen adtak hangot véleményüknek az eset kapcsán, közülük láthatóan sokaknak úgy volt negatív véleménye az esetről, hogy korábban Magyar támogatói között voltak.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezen a videón az látható, hogy Magyar Péter egy nála jóval fiatalabb lány lábai között csúszik-mászik:

De egy másik hasonló felvétel is nyilvánosságra került:

Összesen 882 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-137
2024. július 13. 17:36
🍓 ️ ­É­­­r­­t­­é­k­­­e­­­l­­­d­­ ­­a­­­ ­­s­­z­­e­x­i­­­ ­­­p­­­u­­n­c­­i­­­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
masikhozzaszolo
2024. július 06. 11:35
Nincs itt semmi. Tessék továbbmenni.
catalina11
2024. június 23. 18:27
de France 2024. június 22. 17:21 Mindenki nyugodjon meg. Az árnyékos videó rendkívül gyenge provokáció." a ráállított 2000!!!! ügynök provokációja...
catalina11
2024. június 23. 18:25
de France 2024. június 22. 17:21 Mindenki nyugodjon meg. Az árnyékos videó rendkívül gyenge provokáció. Majd akkor lesz baj, amikor a következő összetűzésénél (mert olyan lesz) Magyar zsebében valami furcsa fehér port talál a rendőrség." érdekes, hogy Poloska Peti erősen vágott hangfelvétele nem volt gyenge provokáció... de France hozza a Vörös Segélyt..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!