A csodás fészbukértelmiség és az egyéb magyar szürkeállomány szerint itt minden Orbán

2024. június 07. 11:46

A Megváltó maga is elismerte, hogy nemsokkal megváltósága előtt Mészáros Lőrinc cégénél járt állásinterjún.

2024. június 07. 11:46
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép: Facebook

„Amennyiben létezik egy skandináv elemző vagy dél-amerikai történész, aki lelkesen érdeklődik a régiónk iránt, és elmesélik neki, hogy volt egy botrány a magyar államfő körül, amelynek során az őt megválasztó kormánytöbbség is csinálta a tűzijátékot, a miniszterelnök személyesen küldte el a selyemzsinórt, a köztársasági elnök pedig megbukott, ám ennek farvizén gyorsan leléptették a közelgő választás kormányzati frontemberét, a volt igazságügyminisztert, az attraktív női politikust (de annyira, hogy még a parlamenti mandátumáról is lemond, noha a 135 másik között simán meghúzódhatott volna csöndben), majd a rákövetkező hónapok médiasztárja, a kormány  reménybeli ellenfele a volt igazságügyminiszter addig tökismeretlen, kormányközeli cégekben meglapuló exférje lesz, akkor skandináv elemző, a dél-amerikai történész vagy egy kaukázusi zsurnaliszta ott a távolban biztosan elkezd gondolkodni, hogy a két jelenség (a már szinte nem is emlegetett kegyelmi botrány és Messiás Péter eljövetele) között mi az összefüggés. Magyországon persze senki nem gondolkodik ilyesmin. Még akkor sem, amikor visszaléptetik a bitangerős kormánypárt százmilliókért reklámozott jelöltjét a legfontosabb ellenzéki által betöltött tisztség birtokosával szemben egy mikropárt addig csak közlekedési hobbistának tartott jelöltje javára, aki amúgy a kormányfő távoli rokona. Ugyan, minek ilyesmin agyalni?

Ezt is ajánljuk a témában

A csodás fészbukértelmiség és az egyéb magyar szürkeállomány szerint itt minden Orbán. Ha meghal egy római melegbárban egy influenszer: Orbán. Ha izraeliek világszerte értékesítenek egy kémszoftvert: Orbán. Ha kiszivárog egy felvétel, amelyen ellenzékiek egymásközt egymást szapulják, és saját elásatásukról értekeznek: Orbán. De ha van egy ügy, amelyik az első mozzanatától bűzlik, de pillanatnyilag csillapítja a sokéves mellőzöttség miatti keserűséget, az biztosan nem Orbán. Ugyan már, ez konteó! Jóvannakor.

Még egy megjegyzés. A Megváltó maga is elismerte, hogy nemsokkal megváltósága előtt Mészáros Lőrinc cégénél járt állásinterjún. Nekem csak egy kérdésem van, illetve kettő. Mi van, ha azt az állást meg is kapta? És az állás az, amit most látunk?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 200 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amentet
2024. június 08. 18:36
Ki a faszom ez a buzi hont?????
hátakkor
2024. június 08. 12:17
Nem zárom ki Habony zsenialitását, remek a script és ahogy a szereplők mozognak maguktól a kivánt irányba filantróp Gyuri bá mikroadományaiból.
SimplyRed
2024. június 08. 09:59
Nem rossz felvetés, ha a Rogán ilyen összefüggéseket képes előre modellezni, akkor egy zseni. Végül a gyurcsány karácsonnyal együtt végre megy a picsába és a Fidesz is marad a helyén. Én azért szkeptikus vagyok, ehhez nagyon fegyelmezett emberek nagyon pontos forgatókönyv szerint kellene dolgozzanak, márpedig ismerve kishazánkat mi nem ilyenek vagyunk.
gondolkodomnehari
2024. június 08. 01:35 Szerkesztve
Nekem összeálltak a mozaikok! Mindig mondtam, hogy zseniális stratègák! 100%-nál többet meg már ne akarjunk! Valòban óriási győzelem lesz! Ezt jósolta, úgy is lesz! 👍 Nekem már meg van a törtènet eleje is ès azt egyenlőre csak egy jegyzetbe mentettem le, de abban inkább ne legyen igazam.. Az elejètől kezdve, mindig is az volt az èrzèsem, hogy ekkora balf@sz nem lehet az MP.. hát nem, csak van az a pènz.. Csak "gondolkodomnehari"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!