A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Vitézy szerint több van ebben a városban – de kik számára?

2024. május 30. 14:38

Vitézy terveit olvasva az lehet a benyomásunk, hogy az egykori államtitkár végtelen fedezetű hitelkártyájával nyerné meg a választást.

2024. május 30. 14:38
null
Kiss Soma Ábrahám
Mérce

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Vitézy programja számos olyan elemet tartalmaz, amit Karácsony Gergely és a jelenlegi városvezetés is fontos célként jelölt meg, legyen szó lakhatási kérdésekről, a közlekedési rend átalakításáról, energetikai korszerűsítésről, vagy a város zöldítéséről. Sőt mi több – néhány programpont éppenséggel a jelenleg zajló, vagy akár 5-10-20 éve megkezdődött fejlesztések továbbvitele, jelenlegi vagy korábbi tervek megvalósításának szándéka.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Vitézy Dávid

Facebook

Idézőjel

Pénteken már nem csak a körúton előzlek titeket.

Vitézy programjának éppen ez a lényege. A város egyes elemeinek, vagy akár egész Budapestnek a fejlesztésére az elmúlt évtizedekben rengeteg terv született az egészen apró részletekre koncentrálóktól a komplex, monstre rekonstrukciós álmokig. Az ötös metrót – az északi és déli HÉV-ek összekapcsolását, aminek első üteme, hogy a déli vonalakat a föld alatt elviszik a Kálvin térig – már a rendszerváltás előtt kitalálták, de az évtizedes álom még napjainkban is kampánytéma lehet. Tarlós István idején kezdték meg a közösségi közlekedés járműveinek nagyarányú felújítását, amit nem kérdés, hogy valamennyi jelölt folytatna. A 2019 óta regnáló vezetés pedig kétségkívül túltett minden korábbin a zöldítés területén, hogy csak néhány példát említsünk, de a felsorolást napestig lehetne folytatni. Számos programpont tekintetében lehet az az érzésünk, hogy Vitézy annyit ígér: ez jó, és én másokkal ellentétben meg is csinálom.

Az örök kérdés viszont ott settenkedik a háttérben, miszerint: na de miből?”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
teljesenertelmetlen
2024. május 31. 21:03
Milyen zöldítés, te kis buzi zsidó? Hogy nem kaszáljátok le a gazt a városban? Meg becsalogatjátok a darazsakat a városba, ahol kibaszottul semmi keresnivalójuk, azon kívül, hogy agyoncsípik a gyerekeket?
khomeini
2024. május 31. 14:03
"A 2019 óta regnáló vezetés pedig kétségkívül túltett minden korábbin a zöldítés területén" - hát persze, korábban egy polgármester sem volt annyira arcátlan hogy a térdig érő gazt zöldítésnek adjon el de érdekes, most mindenhol kaszálnak vélasztás előtt nem érdekesek a méhek?
Dixtroy
2024. május 31. 11:32
"Vitézy terveit olvasva az lehet a benyomásunk, hogy az egykori államtitkár végtelen fedezetű hitelkártyájával nyerné meg a választást." Az is elég, ha a pénzből nem feri spanjait kell eltartania, ahogy Karóbácsi.
Dixtroy
2024. május 31. 11:30
"A 2019 óta regnáló vezetés pedig kétségkívül túltett minden korábbin a zöldítés területén" Az biztos ilyen méretű gazosítást nem látott a világ, a nyolcvanas években burjánzott így a szexmodelleken a szőr.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról