Molnár Csaba manipulatív módon, a szövegkörnyezetből kiragadva vágta meg Magyar Péter szövegét

2024. május 01. 18:15

Íme a videóról készült leirat, a környezetével együtt.

2024. május 01. 18:15
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

Nyitókép: Facebook

„Dobrev és a gyerekek növekedése. Molnár Csaba valóban manipulatív módon, a szövegkörnyezetből kiragadva vágta meg Magyar Péter szövegét, amit a politológushallgatók előtt mondott el a minap Szokolyán. Ettől még marad a kérdés, hogy elfogadható-e ilyen mondat. Ítéljék meg önök. Íme a videóról készült leirat, a környezetével együtt:

»Ugye mi nem százmilliárdokat költünk ilyen óriásplakátokra, nem ilyen vizuális szennyezéseket követünk el a környezet ellen. Nem tudom, mikor jártatok Budapesten, még itt a Deák téren csak autóval, és egészen elképesztő, ahogy kinéz, ott lógnak a plakátok, mint a ’90-es években, amiről már leszoktunk, és a világörökség egyik része úgy néz ki, mint valami bazári nem is tudom micsoda, Szentkirályi Alexandra és a többiek ott lógnak ilyen különböző színekben, Dobrev Klára ilyen egészen ijesztő, de ha gyerek lennék vagy gyerekem lenne, lehet, nem tolnám ott babakocsival, nehogy megálljon a növekedésben.«

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tizennyolcfok
2024. május 02. 12:35
szegény hont, megint onnan kapott egy kijózanító taslit, ahonnan nem várta. bencsik lassan - bármennyire is bizarr dolog ez - az egyetlen komolyan vehető fideszes marad, akinek nem kizárólag hazug propaganda ömlik a szájából.
zavulon
2024. május 02. 12:06
MP megtanulhatna úgy fogalmazni, és öltözködni, viselkedni, hogy ne erősítsen rá a vele kapcsolatos kormányoldali véleményekre. Engem meglep, hogy a Perintfalvi-Potyondi-Mérő tengely még nem árasztotta el a közösségi médiát MP szexista megnyilvánulásával szembehelyezkedendő.
syphax
2024. május 02. 10:54
Magyar Péternak--Molnár Csaba szerint--Dobreff plakátja miatt NEM ÁLL MAJD FÖL A F...A. ENNYI ÉRTHETŐ ILL. ÉRTHETŐ KI A FENTI ZAGYVA DUMÁBÚÚL KIFIJÓLAGOSSAN..MEGMIDEN...IZÉECETBABKARÓ...
pollip
2024. május 02. 08:28
A galambbal sakkozni és félre van magyarázva? Bencsik azt is megvédi? MP-nek ez a két megszólalása bizonyítja a verbális bántalmazást! Ha egy számára idegenről így beszél, mit művelhetett otthon?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!