Megkérdezték Tarlós Istvánt, Karácsony Gergelyre vagy Vitézy Dávidra szavazna inkább (VIDEÓ)

2024. március 20. 09:55

A korábbi főpolgármester szerint Szentkirályi Alexandrával járna a legjobban Budapest.

2024. március 20. 09:55

Nyitókép: Mandiner

„Hát, erre nem tudok válaszolni most önnek…Karácsonyra semmiképpen se szavaznék” – reagált Tarlós István a HírTV Napi aktuális című műsorában arra a kérdésre, hogyan döntene, ha csak Vitézy Dávidra és Karácsony Gergelyre lehetne szavazni a júniusi önkormányzati választásokon.

Ezt is ajánljuk a témában

Tarlós a műsorban rámutatott, 

főpolgármesterként Vitézy Dávid és Szentkirályi Alexandra felettese is volt.

Mint mondta, Vitézyvel nagyon sok dologra másképp emlékeznek. Azt például egyértelművé tette, Vitézy nem volt a BKK alapítója, és a „4-es metró megvalósulásában Dávidnak a nullához közeli szerepe volt”.

Tarlós István annak a véleményének is hangot adott, nem tudja, a főváros jelenlegi anyagi helyzetét figyelembe véve, Vitézy miből akarja valóra váltani nagyvonalú ígéreteit. A korábbi főpolgármester arra is rámutatott, Vitézy egyes ígéretei még csak nem is fővárosi, hanem állami hatáskörbe tartoznak.

Tarlós István Szentkirályi Alexandrával kapcsolatban úgy fogalmazott, „mellettem volt öt évig, minden idők legfiatalabb helyettese (...) a fővárosi, önkormányzati spektrum egészére több rálátása volt, mint a Dávidnak”.

A korábbi főpolgármester azt is leszögezte, a jelöltek közül egyértelműen Szentkirályi Alexandra tudná a legnagyobb lobbierőt kifejteni Budapest érdekében.

Ahogy azt korábban megírtuk, Vitézy Dávid indulásával gyakorlatilag teljessé vált a komolyan vehető főpolgármester-jelöltek névsora. A BKK korábbi vezérigazgatóját a Vitézy Dáviddal Budapestért egyesület és az LMP indítja a választáson.

Ezt is ajánljuk a témában

Szentkirályi Alexandra, aki Tarlós István idejében főpolgármester-helyettesként tevékenykedett, a kormánypártok jelöltje.

A Tarlós Istvánnal való teljes beszélgetést alább nézheti végig:


 

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. március 20. 22:18
A taknyos zsidó buzi orbánfattyú nem akarja inkább az általa leromboltatott Közlekedési múzeumunkat felépiteni vègre? Ma is gödör van a helyén a Városligetben. Addig is eltakarodhat a tetves zsidó kurva anyjába!
Patika
2024. március 20. 15:10
Tarlós hitelesebb, mint bármelyik proxy bábu, vagy proxy bébi...
fater0921
2024. március 20. 12:43
Pedig roppant egyszerű: Szentkirályi Alexandrára
Turán
2024. március 20. 11:39
Karácsony egy fogyatékos bár a kormányzati kézifék nagyban hátráltatja a "munkáját. De a Fidesz alapból bukta már most a mutatványt ha nem megfelelő embert jelöl a posztra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!