Gulyás Márton nem érti, mi volt a közvonatkozása Varga Judit interjújának

2024. március 28. 10:09

A volt igazságügyi miniszter megdöbbentő nyilatkozatai miatt megcsúszott esti Partizán-adásban értetlenkedett a műsorvezető.

2024. március 28. 10:09
null

Nyitókép: képernyőfotó / Partizán

Török Gábor volt a vendége – a Varga Judit Frizbi TV-nek tett nyilatkozata miatt jócskán megcsúszott – esti Partizán-adásnak

Ezt is ajánljuk a témában

Magával az adással egy korábbi cikkben már foglalkoztunk, azonban nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy a műsorvezető, Gulyás Márton, a felvezetőben arról értekezik, hogy tulajdonképpen nem érti, mi volt a közvonatkozása Varga Judit interjújának.

Zavarban vagyok, mert keresem azt, hogy mi volt a közvonatkozása ennek az interjúnak” 

– fogalmazott, majd hozzátette, hogy Török Gábor az adás előtt azt mondta neki, hogy valószínűleg maga az interjú ténye.

Majd Gulyás megkérdezte: „Ez a legtöbb, amit el tudunk erről mondani?

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:04
🍓 ️ ­A­­ ­­d­­­ö­g­­ö­s­­ ­­­l­­á­­n­­y­o­­­k­­­ ­v­­á­­­r­­­n­­­a­k­­­ ­r­­á­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­­.­­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­­𝗨­𝗡
Valodi
2024. március 28. 17:36
bodosoldier-2 10:44 "(amit a moslék és Ángyán akart)" - höhöhö ... megeszed Te a szart is, ha Orbán Cipolla lovag úgy parancsolja! " ... a Fidesz-KDNP 2006-os és 2010-es választási programja, de még a kormányra kerülést követően ezek alapján kidolgozott, és szinte teljes konszenzussal fogadott Nemzeti Vidékstratégia (NVS) is a saját hagyományainknak megfelelő, többfunkciós európai agrár- és vidékmodellt hirdette. Ez a valóban „nép-párti” stratégia és program a minőségi élelmiszer-termelést célozva a családi kis-/középbirtokok és – piaci versenyképességüket garantáló, többcélú, önkéntes, a hasznot a létrehozó családokhoz visszaosztó – „Hangya” típusú szövetkezeteik meghatározó szerepére, valamint a termelők és a fogyasztók összekapcsolására, a város és vidéke élelmezési és élelmiszer-biztonságot garantáló, szerves kapcsolatainak helyreállítására épült. Ezt a stratégiát ... a 2010-es választások megnyerése után röviddel azt az Orbán-rezsim megtagadta."
Marslakii
2024. március 28. 13:44
"Nem vagy elég okos." mondogatta Magyar P. igazságügyi miniszter felesésének. A következő Partizán interjún reméljük, kiszalad a száján ez a remek kis mondat, ami így végre majd értelmet nyerhet - Gulyásnak címezve!
atti64
2024. március 28. 13:30
EZ A GULYÁS IS EGY IPARI HULLADÉK NEM TÖBB SZEMÉT TELEPEN A HELYE!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!