Havas Henrik megfejtette, miért halnak meg a vendégmunkások az M1-es autópályán

2024. február 05. 09:46

Megdöbbentő magyarázattal állt elő Havas Henrik arról, miért nem lenne alkalmas főpolgármesternek Győrfi Pál: szerinte azért szenved balesetet sok vendégmunkás az M1-es autópályán, mert Az Országos Mentőszolgálat szóvivője nem végzi jól a munkáját.

2024. február 05. 09:46

Nem hagyta szó nélkül Havas Henrik azokat a feltételezéseket, amelyek szerint Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjének neve is felmerült, mint a Fidesz lehetséges főpolgármester-jelöltje. Korábban a 24.hu számolt be arról, hogy egy közvéleménykutató cég már Győrfi Pál népszerűségét is méri.  egy közvéleménykutatás miatt. Kubatov Gábor a Fidesz alelnöke ugyanakkor azt közölte, február közepén indul a jelölési folyamat, és valamikor március végére nevezi meg a Fidesz a főpolgármester-jelöltet.

Havas Henrik ennek ellenére nem hagyta szó nélkül a Győrfi jelöléséről szóló híreket, és már most keményen bírálta a szóvivőt, aki szerinte nem végzi megfelelően a munkáját. Havas úgy véli 

Győrfi Pálnak statisztikát kellene vezetnie arról, hogy hány Spanyolországból és Franciaországból hazafelé tartó vendégmunkás hal meg, szenved balesetet a fáradtságtól az M1-es autópályán. Ha lennének ilyen statisztikák, akkor pihenésre kellene kényszeríteni a őket.

Havas Henrik szerint Győrfi Pálnak nem pusztán az lenne szóvivőként a dolga, hogy beszámoljon a balesetekről, ezért nem alkalmas Budapest vezetésére sem.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EJP1
2024. február 05. 20:46
Tanár úr? Ez?!
KBA98
2024. február 05. 16:49
Ennek az agyamentnek miért adnak bármilyen lehetőséget?
Obsitos Technikus
2024. február 05. 15:50
Ez teljesen meghülyült :-DDDD Meddig agonizál egy ilyen rothadó hasnyálmirigyű alkoholista vajon?
Gullwing
2024. február 05. 12:52
Érdemes olvasni a videó alatt a kommenteke: ebből érthető hogy a ballibcsi bagázs miért van a szaros gödör alján...😂😂😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!