Csintalan szerint Novák Katalin a „legtökösebb” elnök

2024. február 06. 17:12

Novák Katalin az egyik legtisztességesebb ember az országban, nagyon bátor és népszerű, a tisztességtelenek ezért meg szeretnének tőle szabadulni.

2024. február 06. 17:12
null
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

Egymást hivogattuk Csintalan Sándorral, mert mindketten nagy rajongói vagyunk Novák Katalinnak. Én régi rajongója, Csintalan pedig új. Mindketten ismerjük mennyire nehezen hozott döntést Csintalan megverése ügyében. Én lobbiztam, hogy kapjanak kegyelmet, mert ártatlanok és koncepciós per van ellenük, nincs bizonyiték, de a köztársasági elnök hajthatatlan volt, azt mondta, hogy nem ad kegyelmet olyanoknak, akiket azért ítéltek el, mert csoportosan, vascsővel megvertek egy embert.

Aztán Csintalan személyesen kért kegyelmet az őket megverőkre és hosszan beszélgetett a köztársasági elnökkel. Ekkor lett a híve Novák Katalinnak és meggyőzödött, hogy őszinte és tisztességes, Csintalan szerint a »legtökösebb« elnök, bátor és szuverén.

A kegyelem után naponta beszéltünk Csintalannal. Úgy éreztük, hogy embermentésben vettünk részt. Örültünk, hogy négy család szabadon karácsonyozhat, félelem nélkül élhet. Hat kisgyerek visszakapta az apukáját. »Ezért már volt értelme, hogy megszült az anyám!« – mondta Csintalan, de én is hasonlóan éreztem. Most a kegyelmi botránynál rögtön hívott, hogy nem stimmel, hiszen mindketten tudjuk, hogy mennyire lelkiismeretesen járt el eddig mindig a kegyelmek kapcsán.

Biztos vagyok benne, hogy alapos döntést hozott.

Az tény, hogy a 2006 utáni ellenállásban résztvevők kegyelmei nem tetszettek a titkosszolgálat-rendőrség-ügyészség-biróság maffiának. Minden módon próbáltak engem is leállítani (fenyegetéssel, hamis információkkal, lejáratással) és próbálták Novák Katalint is rávenni, hogy ne adjon kegyelmet (hamis információkkal, javaslatokkal). Szóval el tudom képzelni, hogy titkosszolgálati akció volt az is, hogy olyan nem kellőképpen informatív anyag kerüljön az elnök elé, hogy nem minden információ birtokában hozza meg a döntést.

(A Csintalan-ügyben is hamis információt adtak neki, hogy közvetlen bizonyíték van az elkövetésre, amikor semmilyen közvetlen bizonyíték, tanú nem volt, csak egy hallomás. Mondtam is az elnöki hivatalban, hogy legyenek óvatosak, mert átverik őket.) Másrészt azt is el tudom képzelni, hogy megint egy koncepciós perről van szó, sajnos sok ilyen van büntetőügyekben és erről is lehet tudomása az elnöknek. Harmadrészt láttunk mi már hasonló ügyet, egy szentéletű szerzetessel szembeni »liberális« lejárató akciót, amikor kiderült, hogy minden hazugság volt.

Szóval egy biztos: Novák Katalin az egyik legtisztességesebb ember az országban, nagyon bátor és népszerű, a tisztességtelenek ezért meg szeretnének tőle szabadulni, de sokan vagyunk mellette, akik békés és szabad Magyarországot szeretnénk! Nyilvánvalóan elítélem a pedofiát, ahogy a köztársasági elnök is, minden gyereket meg kell menteni az ilyen szörnyűségektől, szerencsére az elkövető súlyos büntetést kapott és börtönben ül!”

Nyitókép: Facebook/Novák Katalin

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kbs-real
2024. február 10. 13:18
Arra én is kíváncsi lennék, honnan és ki adta a fülest az ellenzéknek és a függetlenobjektívnek. Tényleg, hol jelent meg elsőnek ez a "hír"?
catalina11
2024. február 09. 13:36
Fed74 2024. február 06. 21:17 Te rühes kurva , ezek után te még ezt lemered írni? Van benned Emberi érzés te fideszes faszcimbáló ribanc?? Tudod hogy mit műveltek azok az állatok a Gyerekekkel, te agyhalott picsa!! Pedofil simogató Skrabski geci!!!!" A stílus maga az ember...ja, nem ember, csak a tahó Fed74.
catalina11
2024. február 09. 13:24
hörögjetek libernyákok... "Cohn-Bendit a Karl Marx könyvkereskedésben dolgozott és vezetett egy óvodát is (2 és 5 éves kor közöttieknek). Később, 2001-ben meggyanusították pedofíliával. Ennek alapja egy idézet volt az ő 1975-ös könyvéből, a Le Grand Bazar-ból: “Több alkalommal bizonyos gyerekek kinyitották a sliccemet és elkezdtek simogatni. Én a körülményektől függően különböző módon reagáltam, de vágyuk problémát jelentett számomra. Megkérdeztem őket: Miért nem egymással játszotok? Miért engem választottatok és nem a többi gyereket? Viszont ha tovább erősködtek, mégis ölelgettem őket.”
Ildi65
2024. február 08. 13:01
Hát ha ilyen tanácsadói vannak Novák Katalinnak, nem is nagyon lehet bármin csodálkozni. A pénz és az ismertség érdekében eladja a lelkét is. Hogy mondhat olyat, hogy lehet, hogy koncepciós per zajlott??? Undorító, ahogy egy pedofilnak falazó embert védenek, még akár ilyen áron is. Remélem egyszer az élet ad egy akkora pofont Fruzsinának, hogy végig gondolja megérte-e.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!