Puzsér nagyot hazudik a mai Indexen

2024. január 24. 17:48

Azt fejtegeti, hogy a Fidesz prominens képviselői antiszemiták.

2024. január 24. 17:48
null
Sebes Gábor
Sebes Gábor
Facebook

„Puzsér nagyot hazudik a mai Indexen. Azt fejtegeti, hogy korábban a Fidesz és/vagy prominens képviselői antiszemiták voltak, még Schmidt Máriát is ide keveri aljas módon. Eközben megjátszott felháborodással azt állítja, hogy Netanjahu szövetségese, Bezalel Szmotrics saját magáról elismerte, hogy homofób fasiszta. »Egy izraeli miniszter határozta meg magát öntudatosan fasisztaként« – írja.

Természetesen hazudik. Szmotrics ezt mondta: »Lehetek szélsőjobboldali, homofób, rasszista, fasiszta, de tartom a szavamat.« Emellett arról is beszélt, hogy a választóit nem érdeklik az »LMBTQ-személyek«, nincsen velük problémájuk, és ő sem kövezné meg őket, ahogyan garnélát sem enne (nem kóser, ugyanis). Szóval világos, hogy a bírálóit idézte ironikusan, ellenfelei viszont azonnal ellene fordították, meghamisítva az egész szituációt.”

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Földházi Árpád / Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. január 27. 11:43
Igen, a Puzsér-félék, - budapesti lumpen-elit villogó hamis lámpasai -, pontosan azt az egyetlen rendszert támadják, amiben ök, - az ö saját képességeikkel, teljesítményeikkel -, azok lehetnek, amik, azt a karriert futhatják be, amiben láthatóan igen jól érzik magukat. Amilyen rendszerekröl ök itt hablatyolnak, abban ök csak jelentéktelen senkik lennének. Talán még az ottani globalista táborban is csak vizhordóig vinnék.
Palatin
2024. január 27. 11:42
Puzsér is csak egy bohóc. Valamicskével talán több humorérzéke van, mint a többinek, de ö is csak a szemkilövetö Raszputyin várvédöje. Megvan itt a mindenkinek a szerepe, a burgonyás Jakabtól, az egészségügyi "szakértökön" keresztül a "filozófusig". Én mint röntgenszemü megfigyelö igen érdekes dolgokat fedezek fel ebben a gyurcsány-féle revansista készülödésben.
Volo
2024. január 26. 19:55
Ez az alak, teljesen hozzá hülyül a libsikhez.
tapir32
2024. január 25. 08:40
Csődközelbe került az ország Gyurcsány vezetésével és csődközelbe került Budapest Karácsony vezetésével. A csődösök már megmutatták, hogy mindenre alkalmatlanok! Ez nem korrupció volt? Ez a szakértelem? Ez a felelős politizálás?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!