Ezért nem szavaz Schiffer András többször a Kétfarkú Kutya Pártra (VIDEÓ)

2023. szeptember 12. 19:28

Belőlük is kiábrándult.

2023. szeptember 12. 19:28

Schiffer András 2018-ban vonult vissza a pártpolitikától, amikor kilépett az LMP-ből, amelynek korábban országgyűlési képviselője és társelnöke is volt. Azóta többször is beszélt arról, hogy leginkább a Kétfarkú Kutya Párttal szimpatizál, de úgy tűnik, ennek is vége.

A Magyar Jelen Nyílt Sisak című műsorában arról beszélt, kiábrándult már a MKKP-ből is, mivel feladták korábbi, humoros politikájukat, és kevésbé vicces dolgok mögé is beálltak, mint például az LMBTQ-ideológia népszerűsítése.

 

A kutyapártra még egyszer nem, mert ami woke, az már nem vicces”

 

– mondta, amikor arról beszélt, mely formációra fog legközelebb szavazni.

A teljes műsor itt tekinthető meg:

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mandiner444hu
2023. szeptember 13. 11:42
Kétpajeszék deviáns romlottak
m-andi-ner
2023. szeptember 13. 11:12
Azt is meg lehetne írni, hogy kire fog szavazni: Vona Gáborra (ha addig nem lesz jobb).
masikhozzaszolo
2023. szeptember 13. 08:54
Az ő szájával, tollával mondta, hogy a Kutyapártra szavaz. De ugyan mindegy nekem, hogy mit mond, ha valaki máshol másban meg már kanyarodott.
SimplyRed
2023. szeptember 13. 07:50
Ajánlanám mindenki figyelmébe Torockai Kutyapárttal foglalkozó youtube videóját. Talán ez alapján is lehet kapisgálni, hogy Pesty mire is célozgatott. Meglepne, ha Schiffer ne lett volna tisztában a Kutyapárt hátterével.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!