Bocsánatot kért a leszállított ukrán veterán miatt a Wizz Air

2023. július 11. 15:05

Közleményt adott ki a légitársaság.

2023. július 11. 15:05

Az internetet is bejárták azok a felvételek, amelyeket az utasok rögzítettek a Wizz Air magyar légitársaság egyik járatán. Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, egy ukrán katonát, aki a harcok során elveszítette a lábát, majd Izraelben kapott protézist, leszállították a Tel-Avivból Varsóba tartó járatról,  miután kiderült, hogy a protézise nem fér el a megvásárolt helyen. 

A TVN24 arról számolt be, hogy az utasok felháborodtak a Wizz Air magatartása miatt, többen videóra vették az esetet. A légitársaság a közösségi médiában elterjedt videóra hivatkozva közleményt adott ki vasárnap, amelyben elnézést kértek, amiért megakadályozták, hogy a férfi felszálljon. 

„A biztonság a legfőbb prioritásunk, és a személyzetünk felelős azért, hogy minden utas tudjon repülni, vagy legalábbis olyan személy kísérje őket, aki segíthet nekik. Ebben az esetben, noha a döntés maga nehéz volt, de az utas biztonságát vette figyelembe. Az utast ellátuk vízzel és ülőhellyel, amíg segítségre vártunk a reptéri személyzet részéről.” – olvasható a közleményben.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Balázs Attila

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
konfitaltkacsa
2023. július 11. 18:58
Mindig ez van. Kárt okoznak, aztán ha balhé van belőle akkor bocsánatot kérnek. De a károkozás addigra már megtörtént. A túlkönyveléssel is gond van, hiszen az ügyfél már kifizette a helyet, ha megjelenik, ha nem. Miért kell a már kifizetett helyet még egyszer eladni? Nem lehetne ezt szabályozni és betartatni????
Nemkellnév
2023. július 11. 16:54
A Wizzair egy igen nehézkes és furcsa légitársaság. Az utazás lehetőségét és feltételeit is kanyargós utakon ismerheti meg az ember. Az érdeklődőt kifejezetten megvezetik. Írhatnám azt is, hogy becsapják?
kataliszt
2023. július 11. 16:00
na végre, ezt vártam slava Ukraini!
letsgobrandon-2
2023. július 11. 15:35
Tel-Avivból Varsóba Ukrán veterán... ... .. azta
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!