Szalai Ádám elárulta, mit tart a legfontosabbnak

2023. április 27. 08:09

„A másikról való gondoskodás a lényeg, ami jó érzéssel tölt el” – mondta.

2023. április 27. 08:09
null

Budapesten vett részt pódiumbeszélgetésen Szalai Ádám, a magyar válogatott korábbi csapatkapitánya, aki január végén közös megegyezéssel távozott a svájci FC Basel csapatától, és onnantól nem érkezett hír a pályafutásáról – írta meg a Magyar Nemzet.

Szalai 2020-ban Dzsudzsák Balázs után lett a válogatott csapatkapitánya, és az utolsó két évében már egyértelművé vált, hogy nehezen pótolható szerepet tölt be. „Most is hiányzik a válogatott, hogyne hiányozna, de ilyen az élet, egyszer minden véget ér.

– árulta el a labdarúgó.

A magyar válogatott korábbi csapatkapitánya megosztotta azt is, hogy mit tart a legfontosabbnak az életben. „A másikról való gondoskodás a lényeg, ami jó érzéssel tölt el” – foglalta össze a véleményét.

Szalai Ádámmal készült korábbi exkluzív interjúnkat itt olvashatja értékekről, családról és futballszeretetről.

Haza és család az első helyen van az életemben - exkluzív interjú Szalai Ádámmal

Nagy érzelmi kilengéseket hozhatott önnek ez az esztendő: a magánéletében és a szakmai munkájában sem mentek mindig egy irányba a dolgok, és szokatlan hírek érkeznek a klubja háza tájáról is. Az év végéhez közeledve merre billen a mérleg nyelve?

Nyitókép: Ronny Hartmann/AFP

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
még fokozza
2023. április 27. 10:47
Akkor gondoskodhatnál a tanárokról akik éhbérért dolgoznak, hogy te focizhassál.
szintetikus
2023. április 27. 09:40
hogy lerúgott egy kölyköt és megúszta a testi sértés vádját? :DD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!