Márki-Zay Péter pártot alapít

2022. május 16. 10:15

„Legyen a civileknek egy pártja” – fogalmazott a korábbi miniszterelnök-jelölt.

2022. május 16. 10:15
null

Márki-Zay Péter közösségi oldalán fogalmazott úgy, hogy a Mindenki Magyarországa Mozgalom és „az általuk képviselt civilek nagyon sok hátrányt szenvedtek a választások során az ellenzéki együttműködésben amiatt, hogy az érdekeiket nem tudtuk egy párton keresztül érvényesíteni”. 

Épp ezért mondjuk most azt: legyen a civileknek egy pártja

– fogalmazott Márki-Zay Péter.

S politikus elmondása szerint egy olyan,  jobbközép irányultságú néppártot szeretnének létrehozni, amelyet „a konzervatívok, a keresztények, a zöldek és a liberálisok is” magukénak érezhetnek. „Örülünk, ha sok szakember és tapasztalt politikus mellénk áll, de azt is szeretnénk, ha ez a párt a fiatalokra épülne” – tette hozzá a politikus.

A pártalapítással kapcsolatos kérdésekre a Mindenki Magyarországa Mozgalom május végi tisztújításán tudunk pontot tenni”

– írta bejegyzésében Márki-Zay. 

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rivulus
2022. május 16. 16:01
Szégyelje meg magát aki egy ilyen párt értékrenszerét elfogadja.Ez akkor volt jobb közép amikor Soros nemzeti...
21 gramm
2022. május 16. 15:42
Hú de jó, már úgy hiányzott!!! (Ez !tényleg! elhiszi, hogy nyert volna ha pártja van, most csak a többiek akadályozták meg...)
Sincero
2022. május 16. 13:14
Támogatom!
LancelotDuLac
2022. május 16. 12:41
fixa idea: "rögeszme, téveseszme, kényszerképzet, mánia, túlfokozott, ingerlékeny állapotban megnyilvánuló elmezavar...." Ennek csak OV örül, te hülye kockafejű köcsög xDDD Út a biztos 4/5 felé. Ne felejtsd el Petymeg - májusban háromszor is a vádlottak padjára ülsz majd - lehet, hogy ki se engednek, maradsz börtöntöltelék, mindenki Mariskája! Légyszi előbb fejezd be az új alkotmány megírását, ha már megígérted, seggfejkém, mert furdal a kíváncsiság DDD Ez lesz a kampány szöveg: „Aberráltak”, tudatlanok”, „ostobák”, „árulók” 'részegesek" „fogyatékosak” "agymosottak" nem tudtok egy keresztrejtvényt se megfejteni""sötétben tartott gombák, akiket trágyával etetnek", - álljatok be hozzánk, szavazzatok rám! Garantált a siker. xDDD (meg a kényszerzubbony)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!