Csak az a nő, aki annak születik – egy óramárka felvette a harcot a transzlobbival

2022. április 22. 22:09

A luxusmárka nemet mondott az agendára és a normalitást választotta.

2022. április 22. 22:09
null

„A balliberális agenda egyre jobban igyekszik elmosni a nők és a férfiak közötti határvonalat. Napjainkban

– írta legújabb videós tartalma mellé a Védett Társadalom Alapítvány.

Majd azzal folytatták, hogy „Az LMBTQ-lobbi szélsőséges propagandájának terjesztésében előszeretettel vesznek részt a különböző multinacionális vállalatok, hogy ezzel is megmutassák „érzékenységüket és progresszivitásukat”, illetve ami a legfontosabb, hogy növeljék a bevételeiket”.

Az Egard Watches a normalitást választotta

Azonban, mint az a reklámvideóból is kiderül, az Egard Watches luxus óramárka nemet mondott a szélsőséges agendára, és a normalitást választotta. Legújabb reklámfilmjükben a nőiesség témakörét járják körül, felhívva a figyelmet arra, hogy

a transzlobbi módszeresen pusztít el mindent, amit a nők elértek az egyenjogúságukért folytatott harcban az elmúlt századok során.

„A film legfontosabb üzenete pedig nem más, minthogy csak az lehet nő, aki valójában annak született. Példamutató kiállás a normalitás mellett”

– húzta alá a Védett Társadalom Alapítvány.

A reklámfilmet alább tekinthetik meg:

FRISSÍTÉS: Az eredeti felvételt azóta a YouTube eltávolította arra hivatkozva, hogy megsértette a gyűlöletkeltésre vonatkozó alapelveit.

Nyitókép: Képenyőfotó

Összesen 218 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paradicsommadár
2022. április 25. 13:11
Törölték is. Nem sokáig bírták elviselni a normalitás hangoztatását.
Petkó Zsigmond
2022. április 25. 08:42
Nna, ez is ritka, hogy valaki utánanéz és miután látja, mi a helyzet, azt mondja, igazad van. Rendes dolog volt. A nénéről: kár, hogy nagyjából kiveszett a nyelvhasználatból - a nővér eredeti jelentésével (nőtestvér) együtt -, mert láthatóan primitívebb lett tőle a nyelv. A magyarul nem (eléggé) tudók normája érvényesül az elvileg született magyarok és elvileg jól beszélők között is, ami, akárhogy is nézzük, silányulás. S vissza az elejéhez: a sister-t nem kell és nem szabad "lánytestvér"-nek fordítani, mert nővér az. (S a tudatlanok felhorkanása jelzi, hogy igazából milyen mélyen vagyunk.)
kubota
2022. április 25. 07:58
Itt is megáll egy másik cikkhez fűzött kommentem: "Olyan alaptéziseket mond, mint az ég kék, a fű zöld. Elég szomorú a mai, szánalmas, pusztulásra váró emberiségre, hogy ilyeneket kell mondania egy politikusnak /itt egy márkának/... Libsik, elértétek, hogy sokan elhiszik nektek, miszerint az ég piros, a fű kék..."
bagira
2022. április 25. 04:55
Elmebajos aki hirdeti az lmbtq-t ,, férfi szülhet,, ... kommunisták rögeszméje , gyerekét egyetlen vörös-buzi se operáltatja át , másokat rá kényszerítené. Fogamzás pillanatában dől el fiú vagy leány születik . Nincs az vörös lángelme aki a természetes fogamzásba betudna avatkozni , lehet peri csészében összevissza darabolni apró sejtet de abból nem lesz egészséges ember.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!