Márki-Zay mozgalmának ifjú aktivistái plakátokat helyeztek ki a Békemenet útvonalán

2022. március 15. 12:21

A fiatal aktivisták emiatt az utcán töltötték az éjszakát – derült ki a közösségi oldalukról.

2022. március 15. 12:21
null

Márki-Zay Péter mozgalmának ifjú aktivistái az akcióikról képgalériát osztottak meg a Facebook-oldalukon.

„Ma még a Fidesz szavazóinak érdeke is az, hogy változás legyen. Mindannyiunk érdeke, hogy hazánk egy autokráciába süllyedő, keleti modellt követő ország helyett, egy nyugatias, felemelkedő, szabad, és tisztességes ország legyen! Mi fiatalok már választottunk, már több százezer fiatal választotta a nyugati életet. Itt az ideje, hogy ne mi menjünk nyugatra, hanem a nyugatot hozzuk el hazánkba!
ORBÁN KONYEC!
Csak felfelé!”

– írták bejegyzésükben.

„Valódi problémákra” akarják felhívni a figyelmet a fiatal DK-sok

Ahogy arról korábban portálunk is beszámolt,  a Demokratikus Lendület, a DK ifjúsági szekciója is akciózott az éj leple alatt  a menet útvonalán.

Ők olyan üzenetek fújtak „lemosható és környezetbarát” festékkel az úttestre, amelyekről véleményük szerint a közmédia nem számol be, közben égető problémák.

Nyitókép: Facebook

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Géza56
2022. március 16. 08:50
Az a baj , hogy a tapasztalatlan fiatalok fejét könnyű tele beszélni, nem látnak a sorok között, de rá fognak jönni , hogy csúnyán elqrták ők ezt az egészet.
Felvidéki MAGYAR
2022. március 16. 05:52
Aztán a Békemenet ideje alatt a 3. emeleti ablakból megafonnal kiabált ki a kis buzi! Intettünk neki, hogy gyere le, mondd el nekünk! De még a bejáratot is rendőrök őrizték, mert talán megtanult volna repülni a kis köcsög!
k.edi
2022. március 15. 23:07
Ennél értelmetlenebb elfoglaltságot nem is találhattak volna,a kutyát nem érdekelte a végeredmény. Még bosszankodás erejéig sem. Bár egy haszna volt. Szemléltette a 10 éves kisfiamnak a különbséget a jobboldal és baloldal között, és biztos hogy nem akar soha az utóbbi táborba tartozni.
Phm045
2022. március 15. 18:42
Elmeroggyantak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!