Karácsony a Magyar Zene Házáról: Egy parkban építkezni olyan, mint belepisilni a szenteltvíztartóba

2022. január 24. 16:27

Ismét kifakadt az épületre a főpolgármester.

2022. január 24. 16:27
null

Mint arról mi is beszámoltunk, a hétvégén adták át a Magyar Zene Házát. Az épülettel kapcsolatosan a főpolgármester is megszólalt, mint fogalmazott„az épületnek a létrejötte nem a kultúra, hanem a barbár erőszak jegyében történt”.

„Platángyilkos” Magyar Zene Háza

Karácsony Gergely lényegében elismételte álláspontját a Klubrádióban is, a műsorban azt mondta, továbbra sem érti, hogy azok az épületek, amiket a Városligetben építettek, miért nem valahol máshol épültek meg, és hogy miért nem hagyták meg a parkot parknak. 

A műsorvezető felvetésére, hogy a Zene Háza az egy „lápon nőtt virág”, Karácsony azt felelte: szerinte valójában a Városliget egy mocsár, ezért is élnek ott „fantasztikus platánok”, és növények, amik jól érzik magukat. A főpolgármester kifejezte aggodalmát, miszerint a platánok tíz év múlva kipusztulhatnak, álláspontja szerint a Magyar Zene Háza miatt.

Karácsony Gergely megosztotta azon álláspontját is, miszerint a „XXI. században

egy parkban építkezni olyan, mint belepisilni a szenteltvíztartóba egy templomban, ami talán belefér, csak tönkreteszi azt, amiért ott vagyunk”.

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Összesen 272 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ujferi
2022. január 26. 13:45
Ez a Geri még sz@rnak is hülye...
irisz.sarga
2022. január 25. 17:37
most már jó lenne a katolikus egyház részéről valami nyilatkozat ezekre a gyalázatokra
irisz.sarga
2022. január 25. 17:37
most már jó lenne a katolikus egyház részéről valami nyilatkozat ezekre a gyalázatokra
piscsik
2022. január 25. 13:37
Az ilyen polgármestert nem a kutya szarja. Agár fossa kínjában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!