„És te hol voltál, amikor a Fidesz szétlopta az országot?”– kérdezte Gyurcsány Orbántól

2021. május 26. 13:32

A kormányfő bejegyzéséhez is kommentet írt a DK elnöke.

2021. május 26. 13:32
null

A miniszterelnök az őszödi beszédről írt rövid bejegyzést, amihez videót is mellékelt: „15 éve történt. Ki hol volt, amikor először hallotta az őszödi beszédet?” – tette fel a kérdést Orbán Viktor. Gyurcsány Ferenc nem volt rest, és szinte azonnal írt egy hozzászólást:

Majd, miután Orbán Viktor nem válaszolt a hozzászólására (jelenleg nagyjából 3 ezer hozzászólás érkezett a kormányfő posztjához), a DK elnöke már a saját Facebook-oldalán vicceskedik tovább a véres eseményekről: „Orbán nemrég rólam posztolt influencerkedve. Gondoltam akkor kommentben én is felteszek neki egy kérdést. De nem válaszol, nem ír, nem telefonál, nem jelentkezik.”

Megírtuk, hogy Gyurcsány Ferenc már az őszödi beszédéről szóló film előzetesét is vicceskedve kommentálta.

Kép forrása: Facebook-videó

Összesen 256 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2021. május 27. 09:09
Orbán Viktor sosem fog leereszkedni hozzád te hibbant Néró.
Rocktoberi
2021. május 26. 22:07
A moslékkoalíció úgy akult meg, hogy mindenki beleszart a bográcsba, gyurcsány megkeverte, alárottyantott, és kész. Ha nem vigyázunk mindenki kap belőle egy gőzölgő tányérral.
balsors
2021. május 26. 21:22
Pannon puma Feri te szartál be a gatyába, meg loholtál az IMF-hez, meg húzogattátok a nadrágszíjat, most ennek nyoma sincs, no akkor ki lop, aki csődbe visz vagy aki normálisan működteti.
vikiva
2021. május 26. 21:19
Nincs facebook fiókom és nem is számítok azzal ,hogy valaha nyitok ,de egy pici hátrányom származik abból a szempontból , hogy nemtudok reagálni a 24hu cikkeire. Na hányinger ! Ennek a jobbikos Jakabnak ,hogy a bőr nemsül le a pofájáról , aki pár nap alatt milliókat húz ki a vagy szegény hiszékeny magyar emberek , vagy lojális gazdag párttársak zsebéből . Ezekkel a hiszékeny szerencsétlenekkel fizetteti meg a reá rótt büntetést , amit tiszteletlen , arogáns viselkedésével érdemelt ki ez a mocskos trágár ember.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!