A Fidesz a rendszerszintű korrupciót eltűri, de az egyéni lopásokat már nem

2020. december 03. 16:33

Nagy Jánost azonban azért tartóztatták le, mert ő ezúttal nem a rendszer érdekében élt vissza hatalmával, hanem saját magának lopott.

2020. december 03. 16:33
MSZP

„Az Agrárminisztérium helyettes államtitkárának letartóztatása pedig azt erősíti meg, hogy a rendszer alapja a korrupció. A földügyekért felelős döntéshozók bármelyikét el lehetne ítélni a földmutyi-pályázatokért, amelyekkel hosszú évek munkájával felépített családi gazdaságokat tettek tönkre azért, hogy a Fidesz hatalomgyakorlásának, és a kiválasztottak gazdagodásának eszközévé tegyék a magyar földet. Nagy Jánost azonban azért tartóztatták le, mert ő ezúttal nem a rendszer érdekében élt vissza hatalmával, hanem saját magának lopott. Azonban itt is felvetődik a kérdés, hogy el akarták-e titkolni a helyettes államtitkár ügyét? Az agrárminiszternek volt-e tudomása a nyomozásról? Ha igen, akkor miért hagyta tovább tevékenykedni a fideszes politikust?

El akarták tussolni ezt az ügyet is, mint ahogyan azt megpróbálták Szájer József esetében is? Ez ügyben pedig Orbán Viktortól továbbra is azt kérdezzük, hogy tudott-e a bukott EP-képviselő lemondásának valódi okáról?”

 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2020. december 06. 08:06
elvtársak találkoznak ... Szerbusz! Buszbusz!
barany
2020. december 05. 16:46
Lopásban az MSZP-SZDSZ világbajnok volt. A Fideszt azonban nem lehet rendszerszintű lopással sikeresen megvádolni. Bizonyított, milliárdos nagyságrendű lopással, sikkasztással a ballib vádolható. Például a 4-es metró körüli sikkasztással. Vagy elképesztő a mostani fővárosi "buszbérlés", egyetlen busszal sem rendelkező cégtől.
Krupp Skya
2020. december 05. 06:14
Az MSZP rendszerszintűen eltűri, hogy mennek a picsában. Tudom hogy "ba". De ők hol mennek? Ban.
rókabácsi
2020. december 04. 10:48
de ti mind a kettöt megtettétek! demszly banda stb.!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!