Megtiltották az indiai médiatartalmak sugárzását Pakisztánban

2016. október 21. 16:24

Pakisztánban megtiltották az indiai tartalmak sugárzását a tévékben és rádiókban. Korábban Indiában betiltották a pakisztáni munkavállalók alkalmazását. A területi vitáknak alapul szolgáló Kasmírban lévő összetűzések miatt ellenséges újra a két ország viszonya.

2016. október 21. 16:24

Az indiai filmek és sorozatok kifejezetten népszerűek Pakisztánban, az ország médiahatósága azonban bejelentette, hogy betiltják az indiai gyártású tartalmak sugárzását a tévé- és rádiócsatornákban – számolt be az Index.

A döntés oka, hogy a az indiai filmproducerek szervezete megtiltotta a pakisztáni színészek, énekesek, technikusok alkalmazását a forgatásokon.

A két ország közötti viszony a vitatott hovatartozású Kasmíron történő konfliktusok miatt éleződött ki újra. Az indiai ellenőrzésű területen egy katonai támaszpontot ért támadás, amire az indiaiak légicsapásokkal válaszoltak.  

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2016. október 22. 18:57
"A területi vitáknak alapul szolgáló Kasmírban lévő összetűzések miatt ellenséges újra a két ország viszonya." Meg azért, mert két ország és nem egy. A britek jól elintézték nekik, hogy ellenséges legyen a viszony közöttük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!