5 nap, 5 város – Orbán Viktor kampányzáró turnéja

2014. április 05. 11:10

Minden nap más-más városban lépett fel a miniszterelnök a kampányfinisben. A beszédei lényege mindenhol ugyanaz volt: minden szavazatra szükség van.

2014. április 05. 11:10

Baja, Dombóvár, Mezőkövesd, Győr, Szeged – Orbán Viktor ebben az öt városban tartott kampánygyűlést a kampány utolsó hetében. A miniszterelnök újra és újra elmondta, hogy minden egyes szavazatra szükség van, mert:
– „erős kormány egyenlő győztes országgal”,
– „nagy győzelem, nagy jövő, kis győzelem, kis jövő”,
– „egy a tábor, egy a zászló”,
– „amelyik voks nem erősít, az gyengít”.

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
=nessuno=
2014. április 05. 14:52
Szánalmas ahogy görcsölnek a totális hatalmat jelentő kétharmados többségért. Ha nem lesz meg, a saját fekáliájukba fognak megfulladni a selejt, módosításra váró törvényeikkel.
kizökkentidő
2014. április 05. 12:46
A fidesz immár nem ígér semmit de azt legalább betartja.
Motivince
2014. április 05. 12:46
Orbán szinte minden a kampányban kiejtett szava hazugság volt, nem mondott semmit arról sem, mit kívánna tenni, ha újraválasztanák, nem állt ki televíziós vitára és nem azért mert félt,???? hanem azért, mert akkor esetleg számot kellett volna adnia kormányzása négy évéről, az pedig mindennek mondható, csak dicsőségesnek nem.
blind
2014. április 05. 12:37
Azért el kell ismerni, hogy jó ötlet volt: https://www.youtube.com/watch?v=EuPKRARDqeg Kár, hogy túl radikális, militáris a jobbik (pl. devizahitelek felvételkori forintosítása bankok teljes terhére, EZ MAJDNEM 1000 MILLIÁRD forint lenne, BANKCSŐD, GAZDASÁGI RECESSZIÓ). Hol van az állam mint szabályozó felelőssége, és az állampolgár, aki szintén felelőtlen volt, mert volt aki forintot vett fel, mert kockázattudatos volt!! Vagy iparosítás erőltetése, az arány nálunk nem véletlen magas, mert fejlődő kategóriában vagyunk, gyenge a belső kereslet, szolgáltatói szektor. És ha jól megy országnak kinek kell kémiai kasztrálás, halálbüntetés, csendőrség?? HAJRÁ KORMÁNYVÁLTÓK ÉS LMP!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!