Feljelentést tett az Együtt-PM Matolcsy „szivárogtatása”

2014. március 18. 14:13

Büntetőfeljelentést tett bennfentes kereskedelem és abban való bűnsegédlet miatt ismeretlen tettes ellen az Együtt-PM szövetség kedden.

2014. március 18. 14:13

Pápa Levente, a Bajnai Gordon vezette ellenzéki pártszövetség politikusa kedden sajtótájékoztatón elmondta: a gyanú szerint – amelyet egykori kabinetfőnökének könyve megerősít - Matolcsy György 2011 őszén gazdasági miniszterként bennfentes információkat árult el a Goldman Sachs bankárainak arról, hogy Magyarország felvette a kapcsolatot a Nemzetközi Valutaalappal. A bankárok ezen több millió dollárt kereshettek - fűzte hozzá.

Azt mondta: a Matolcsy György vezette nemzeti bank nem folytathatja le a vizsgálatot, ezért fordulnak az ügyészséghez, de ha a magyar hatóságok nem járnak el érdemben, készek a brit és az amerikai értékpapír-felügyelet elé vinni az ügyet.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2014. március 18. 16:58
Minden törvényes volt! A szivárogtatás is. Valahogy fel kellet tölteni a jóbarátok bukszáját!
6qwasyx
2014. március 18. 15:38
Aki a tényeket az újságokból akarja megtudni, az naiv, vagy fideszes.
Vén Csataló
2014. március 18. 15:33
Ezt a pótcselekvést! :)
freehckr
2014. március 18. 15:05
„ezért fordulnak az ügyészséghez” Polt elvtárshoz?! Lol :D Ennyi erővel a legműveltebb fideszeshez, Selmeczi Gabriellához is mehetettek volna feljelentést tenni. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!